Αγγελική Ηλιάδη: Αναστάτωσε πάλι το Instagram με την καυτή εμφάνισή της!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Ιουνίου 2022 16:05

Σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση η Αγγελική Ηλιάδη τις τελευταίες ημέρες, προχωρά σε αποκαλυπτικές αναρτήσεις που… ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία!

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη συνηθίζει να… κολάζει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες της. Μέσα από τα τελευταία posts της αναδεικνύεται το κορμί της, που είναι τέλειο σε αναλογίες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2004 μέχρι το 2008 ήταν σε σχέση με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη. Μαζί απέκτησαν έναν γιο. Από το 2013 έως το 2018 υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο απέκτησε άλλον έναν γιο.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Ηλιάδη φόρεσε ένα κίτρινο σορτσάκι και από πάνω κάτι σαν μπικίνι. Και έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Πριν από λίγες ημέρες είχε πάει για μπάνιο με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Αναστασιάδη. Σε εκείνη την περίσταση, φόρεσε το πράσινο μαγιό της και έκανε βουτιές της στην πισίνα, ξεσηκώνοντας –για μία ακόμη φορά- τους θαυμαστές της.

Σημειώνεται πως η καλλιτέχνιδα και ο personal trainer γνωρίστηκαν στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, στην οποία αμφότεροι συμμετείχαν. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα ήρθαν κοντά και δεν άργησε να αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει για την καλλίγραμμη σιλουέτα της και για τα κιλά που έχασε μετά τις γέννες, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Πήρα 17 κιλά και στην πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τα πιο πολλά κιλά χάνονται με τη γέννα, τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής έφυγαν σχετικά γρήγορα, χωρίς, όμως να αγχωθώ γι’ αυτό το θέμα.

Πάντως τα πιο δικαιολογημένα κιλά σε μια γυναίκα, είναι αυτά της εγκυμοσύνης. Άνθρωπο φτιάχνουμε μέσα στο σώμα μας δεν θα αγχωθούμε για μερικά κιλά! Όταν γέννησα και μπορούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη βοήθεια του αδελφού μου, που είναι γυμναστής αλλά και με σωστή διατροφή, επανήλθα στα κιλά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)