Αλέξανδρος Παρθένης: Ο χωρισμός με τη Θάνου και η αλλαγή σελίδας στη ζωή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Ιουνίου 2022 19:00

Η Κατερίνα Θάνου υπήρξε, αναμφίβολα, ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη.

Η Ολυμπιονίκης του στίβου Κατερίνα Θάνου και το μοντέλο και ηθοποιός Αλέξανδρος Παρθένης έχουν ζήσει πολλά στο παρελθόν. Όμως, εδώ και καιρό δεν είναι μαζί.

Το άλλοτε ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010. Από την αρχή της κοινής τους πορείας φρόντιζαν η ιδιωτική τους ζωή να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δύο χρόνια αργότερα, έκριναν πως έφτασε η ώρα να παντρευτούν. Ωστόσο, το Μάιο του 2016 αποφάσισαν να βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους. Πήραν συναινετικό διαζύγιο και η αιτία του χωρισμού τους παρέμεινε άγνωστη.

Ο Παρθένης μίλησε για τη Θάνου και τη σχέση που είχαν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA. «Η Κατερίνα ήταν ένας άνθρωπος που ήταν στη ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω για αυτό που ήταν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί και ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία».

Σε μία άλλη τοποθέτησή του, στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha είχε πει πως πλέον δεν διατηρούν σχέσεις παρότι δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ τους. «

Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω επαφές, αν και δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, στη ζωή του μπήκε η Βιβή Κωστοπούλου, για την οποία έχει πει στην εκπομπή «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ: «Η Βιβή δεν είναι μέσα από τον χώρο. Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Βγήκε στους προτεινόμενους φίλους, ήμουν μόνος μου και ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα και είδα ότι στους κοινούς μας φίλους ήταν όλη μου η οικογένεια. Η Βιβή είχε βρεθεί στον γάμο της αδελφής μου στο Λονδίνο κι εγώ για επαγγελματικούς λόγους δεν είχα βρεθεί.

Εντελώς τυχαία ξεκινήσαμε μία επικοινωνία. Ήταν πολύ αστεία τα σχόλια που έκανε. Κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε από κοντά. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τα παιδιά της συντρόφου μου είναι 12 και 9 ετών. Εγώ έχω τον ρόλο του συντρόφου της μαμάς τους, ποτέ δεν θα πάρω τη θέση του μπαμπά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εκεί να τα μεγαλώνω, να τα νοιάζομαι, να τα τρέχω».