Δημήτρης Κοτταρίδης: Έχασε το στοίχημα, έχασε και το μούσι!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Ιουνίου 2022 20:00

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης είχε βάλει στοίχημα ότι η Λίβερπουλ θα ήταν η νικήτρια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, το έχασε. Και υπέστη τις συνέπειες…

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Κοτταρίδης είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του από τον τηλεοπτικό «αέρα» ότι η αγγλική ομάδα επρόκειτο να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι στη «βασίλισσα». Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως αν κέρδιζε η Ρεάλ, θα ξύριζε το μούσι του.

Πράγματι, η ομάδα από την Ισπανία θριάμβευσε στον τελικό του Παρισιού και κατέκτησε το τρόπαιο. Ο Κοτταρίδης υποχρεώθηκε να ξυριστεί και να αποχωριστεί το μούσι του. Οι τηλεθεατές είδαν τη σημαντική αλλαγή στο πρόσωπό του, ενώ ο ίδιος ανέφερε πως ξυρίστηκε για πρώτη φορά μετά το Λύκειο!

Στην προσωπική του ζωή, ο Κοτταρίδης υπήρξε σύζυγος της, επίσης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Εύης Φραγκάκη.

Απέκτησαν έναν γιο ωστόσο έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, έχει αναφέρει για εκείνη την περίοδο και τη σχέση με το παιδί του: «Πάλεψα να κρατήσω την επαφή με τον γιο μου και νομίζω το κατάφερα. Νομίζω είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά αργότερα, ειδικά στην εφηβεία, και προβληματίζονται πιο πολύ.

Ο Σταύρος δεν πολυθυμάται και τίποτα. Το βασικό είναι για τα παιδιά η λογική ότι μπορεί να χάσεις έναν από τους δύο γονείς. Από τη στιγμή που ο Σταύρος με είχε, δεν νομίζω ότι τον προβλημάτισε τόσο πολύ …

Βλέπω ζευγάρια που δεν έχουν μέλλον να παλεύουν. Είναι χειρότερο να παραμένεις σε έναν γάμο και να είναι το παιδί μέσα, είναι πολύ προτιμότερο να σηκωθείς να φύγεις, να χωρίσεις τα χωράφια σου με καλούς όρους, ειδικά παρουσία του παιδιού και να προχωρήσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, με το παιδί του παράλληλα».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τον χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη».