Αγγελική Νικολούλη:Τρεις μυστηριώδεις υποθέσεις ερευνά το «Φως στο Τούνελ»

10 Ιουνίου 2022 10:15

Τρεις μυστηριώδεις υποθέσεις ερευνά το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 23:20, στο MEGA.

  • Υπόθεση Άρτεμις: Έρευνα για «κρυμμένα» ίχνη.

Ένα νέο αποκρυπτογραφημένο στοιχείο δόθηκε για την Άρτεμη και αναστάτωσε την οικογένειά της.

Το «Τούνελ» εξετάζει τις λεπτομέρειες στα σημεία που υπέδειξαν κάποιοι.

Τι λένε τώρα σε νέες καταθέσεις οι φίλοι της αγνοούμενης 19χρονης.

  • Μία νέα υπόθεση μυστηρίου, έρχεται στο φως.

Στο κόκκινο η αγωνία για την εξαφάνιση ενός οδηγού φορτηγού σε μία περιοχή όπου έχουν καταγραφεί παρόμοιες υποθέσεις.

Ο πιστός σκύλος του, που χάθηκε μαζί του, αλλά και το αυτοκίνητό του, δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

Το φαγητό του άθικτο και το σπίτι τακτοποιημένο.

Τι συνέβη και βγήκε βιαστικά έξω;

Οι έρευνες από εθελοντές και κρατικούς φορείς…

Τι λένε μάρτυρες για την άγρια δολοφονία του δικηγόρου στο πατρικό του κτήμα στην Τροιζηνία που ερεύνησε η εκπομπή.

Αγγελική Νικολούλη: Η διατροφή και τα μυστικά κομψότητας της Ελληνίδας… Μις Μαρπλ

H Αγγελική Νικολούλη ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στην τεράστια επιτυχία των εκπομπών της αλλά και για τις υψηλής αισθητικής τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη έχει γράψει ιστορία με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», η οποία πλέον προβάλλεται από το MEGAΜε τη συνδρομή των συνεργατών της εξιχνίασε αμέτρητες υποθέσεις, πολλές εκ των οποίων απασχόλησαν το πανελλήνιο.

Παράλληλα, η Νικολούλη καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και με τις σικ ενδυματολογικές επιλογές της. Είναι πάντα κομψή, πολύ προσεγμένη και φοράει κουστούμια που αναδεικνύουν το κορμί της. Προτιμά το λευκό και το μαύρο χρώμα και γενικά την αυστηρή γραμμή που προσδίδει κύρος.

Επιπλέον, προσέχει πάρα πολύ το σώμα της χωρίς ωστόσο να στερείται τίποτα. Αντίθετα, απολαμβάνει το καλό φαγητό και δεν καταφεύγει σε αυστηρές δίαιτες. Βέβαια, προσέχει κάποια πράγματα που θεωρούνται βασικά. Οι υδατάνθρακες είναι μετρημένοι, ενώ δεν τρώει μετά τις 8 το βράδυ. Ακόμη και στις εξόδους της είναι προσεκτική και σπάνια θα «ξεφύγει».

«Σε καμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου», έχει πει παλαιότερα.

Η 58χρονη δημοσιογράφος δίνει βάρος στη διατροφή της. Αρχίζει την ημέρα της με «δυνατό» πρωινό, που της προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια. Αυτό περιλαμβάνει γιαούρτι, δημητριακά, φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς και άπαχο τυρί.

Της αρέσει το μαγείρεμα και επικεντρώνεται σε ελληνικές γεύσεις. Αγαπά τα λαδερά, τα όσπρια και τις σαλάτες με λαχανικά εποχής. Τα προτιμά από τα φρούτα, λόγω της ζάχαρης που περιέχουν.

Τρέφει αδυναμία στα ψητά ψάρια όπως και στο λευκό κρέας.

Έχει βρει, πάντως, και κάποια «κόλπα» που τη βοηθούν. Για παράδειγμα, πριν αρχίσει το γεύμα της, πίνει δύο ποτήρια νερό. Με τον τρόπο αυτό περιορίζει την πείνα της.

Το ίδιο συμβαίνει και με το τσάι με βότανα που καταναλώνει. Δημιουργεί το τέλειο αποτοξινωτικό ρόφημα με κύμινο και σπόρους μάραθου.

Χάρη στις προσεκτικές επιλογές της καταφέρνει να διατηρεί τη γραμμή της. Έχει αποσπάσει πολλά κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.

Το καλοκαίρι, που είναι η αγαπημένη της εποχή, χαλαρώνει κάνοντας διακοπές στην Πάρο. Επιλέγει παραλίες, οι οποίες δεν έχουν πολύ κόσμο για να κολυμπήσει.