Σάββας Γκέντσογλου: φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2022 14:30

Σάββας Γκέντσογλου: φωτογραφίζεται αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του μετά από τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη. Μπορεί όλα να έδειχναν πως μετά από τη Φάρμα του ΑΝΤ1 υπήρχαν πιθανότητες για να επανασυνδεθούν, ωστόσο η τραγουδίστρια ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και έχουν γίνει αχώριστοι

Κι ο Σάββας Γκέντσογλου όμως δεν έμεινε για μεγάλο διάστημα μόνος του, αφού βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά της Κίκας Τσέκου.

Η νέα σχέση του έγινε γνωστή από τον ίδιο, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες τους στον λογαριασμό του στο Istagram.  Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής είναι ερωτευμένος και εδώ και μερικό καιρό βρίσκεται σε σχέση με την επιχειρηματία Κίκα Τσέκου.

Πριν από λίγες ώρες, ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία. Στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του τη στιγμή που της δίνει και ένα τρυφερό φιλί.

«Μια» έγραψε ο Σάββας Γκέντσογλου και πρόσθεσε μια μαύρη καρδιά.

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε αποκαλύψει τους λόγους που τελικά δεν επανασυνδέθηκαν ποτέ

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έγινε η επανασύνδεση με τον Σάββα Γκέντσογλου λίγο μετά από την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης του ANT1 η Φάρμα.

«Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δε βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δε μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα».