Τούνη, Παναγιώταρου, Ταραμπάνκο: Τριάδα «φωτιά» στη Μύκονο! Δείτε τις σέξι εμφανίσεις τους

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιουνίου 2022 17:09

Τούνη, Παναγιώταρου, Ταραμπάνκο: Τριάδα «φωτιά» στη Μύκονο! Δείτε τις σέξι εμφανίσεις τους

Πολλοί είναι οι celebrities που βρέθηκαν στη Μύκονο με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και οι: Κάτια Ταραμπάνκο, Ιωάννα Τούνη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που μαγνήτισαν τα βέμματα με τις εντυπωσιακές παρουσίες τους.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον χωρισμό της στη Μύκονο

Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. Την Κάτια Ταραμπάνκο «τσάκωσε» η κάμερα του Mykonos Live TV στο Καλό Λιβάδι μαζί με μια φίλη της. Το μοντέλο επισκέφθεικε πιο αργά την κοσμική πλαζ για να αποφύγει τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ιωάννα Τούνη στο νησί των Ανέμων με μαλλιά ράστα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ

Η 29χρονη Θεσσαλονικιά με το καλλίγραμμο κορμί απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της στην Μύκονο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την Ιωάννα Τούνη σε βραδινή της έξοδό στα Ματογιάννια μαζί με τον φίλο της επιχειρηματία, Στηβ Τούμπα. Με μαλλί ράστα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ τράβηκε όλα τα βλέματα πάνω της.

Εντυπωσιακή και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο

Φυσικά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν πέρασε απαρατήρητη στη Μύκονο. Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» αφού έκανε τα μπάνια της στη θάλασσα και πόζαρε με το ροζ μπικίνι της έκανε μια βόλτα στα Ματογιάννια με μπλε σέξι δημιουργία.