Ιωάννης Παπαζήσης: Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιουνίου 2022 17:33

Παπαζήσης - Παντούση: Διακοπές μαζί στη Λευκάδα! Η «καυτή» ανάρτηση

O Ιωάννης Παπαζήσης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, μετά από το διαζύγιό του με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου.

Ο ηθοποιός έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην στην προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και καιρό δημοσιεύματα θέλουν τον Ιωάννη Παπαζήση να είναι μαζί με την Αναστασία Παντούση.

Πρόσφατα, είδαμε τον ηθοποιό να συνοδεύει την αγαπημένη του στον γάμο της φίλης και συναδέλφου τους, Ντάνης Γιαννακοπούλου.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω στιγμιότυπο του Οκ, ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν σταμάτησε να καμαρώνει την Αναστασία Παντούση να χορεύει.

Να τονίσουμε, ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στην σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Παπαζήσης: «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, κινήθηκα νομικά αλλά δεν πήρα τα χρήματα»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, τη σχέση του με τον κόσμο, αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά.

Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου».

«Λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί. Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος».

«Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω».