Αποκλειστικό! Διονύσης Τσακνής – Άννα Μονογιού: Υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης

29 Νοεμβρίου 2019 09:22

Τσακνής

Εδώ και πολλά χρόνια ο Διονύσης Τσακνής είναι σε σχέση με την Κύπρια ηθοποιό Άννα Μονογιού και έχουν καταφέρει μαζί να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα. Τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του και η επισημοποίηση αυτή θα γίνει με τη μορφή συμφώνου συμβίωσης.

Τσακνής

Πριν από λίγες μέρες, ο μουσικός έκανε κάτι πολύ σπάνιο: Μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την όμορφη ηθοποιό και αποκάλυψε ότι οι δύο τους ταιριάζουν πολύ στην άποψη ότι δεν θέλουν να προκαλούν δημόσια. «Δεν θεωρούμε ότι η ζωή μας πρέπει να κρέμεται στα μανταλάκια», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Τσακνής.
Στην ερώτηση αν είναι στα σχέδιά τους ένας γάμος, ο Διονύσης Τσακνής ήταν επίσης αποκαλυπτικός, λέγοντας πως δεν αποκλείει τίποτα αλλά απέκλεισε την πιθανότητα να είναι ο γάμος θρησκευτικός. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και, όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος μουσικός, με έναν γάμο, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή τους αφού ζουν ήδη σαν παντρεμένοι. Είναι αγαπημένοι και όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ δεμένο και ταιριαστό ζευγάρι. «Τι είναι ο γάμος τελικά; Πάνω από αυτό που ζω τώρα; Δεν αποκλείω τίποτα αλλά η ζωή μου είναι αυτή που είναι. Τι θα άλλαζε στη ζωή μου η παρουσία μας σε ένα συμβολαιογράφο ή σε ένα δήμαρχο;», είπε για να αποκλείσει το ενδεχόμενο του θρησκευτικού γάμου. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το πολύ στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην τυπική επισημοποίηση της σχέσης, αλλά αυτή δεν θα έχει τη μορφή του γάμου. Θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, κάνοντας χρήση της σχετικής νομοθεσίας. Μήπως αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσουν μαζί και ένα παιδί; Αυτό το έχει -σχεδόν- απαντήσει η Άννα Μονογιού σε παλιότερη συνέντευξή της.

Τσακνής

Ένας πολύ διακριτικός έρωτας

Ο Διονύσης Τσακνής και η Άννα Μονογιού συγκατοικούν από τον Ιανουάριο του 2014. Κατάφεραν, όμως, για αρκετά μεγάλο διάστημα να προστατεύσουν τον έρωτά τους από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δύο. Οι δύο τους, ακόμα και από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και μιλάνε ακόμα πιο σπάνια.
Η Άννα Μονογιού ήταν πάντα μία διακριτική παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου από όπου και κατάγεται, αν και στην πατρίδα της έχει ενεργή συμμετοχή στα τηλεοπτικά δρώμενα. Όλα τα χρόνια που είχε σχέση με τον τραγουδοποιό και πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ, δεν μίλησε για τη σχέση αυτή παρά μόνο μια φορά και μάλιστα σε κυπριακό περιοδικό. Στην ερώτηση «Η σχέση σου με τον Διονύση Τσακνή έχει γίνει γνωστή πια. Σε ενοχλεί που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει και στην προσωπική σου ζωή;», η απάντηση ήταν: «Να είστε βέβαιοι πως η σχέση μας με το Διονύση προστατεύεται από μας τους ίδιους, με τον καλύτερο τρόπο».
Και ακολούθησε μια πιο προσωπική ερώτηση, που έκρυβε από πίσω της όνειρα και σχέδια:
«Παλαιότερα είχες δηλώσει ότι θέλεις πολύ να αποκτήσεις ένα παιδί. Ενδέχεται να υλοποιήσεις το όνειρο σου σύντομα;». Η Άννα Μονογιού με την απάντησή της άφησε περιθώρια για να σκεφτούν οι αναγνώστες αυτό που θέλουν, λέγοντας: «Θα το δείτε! Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται».
Το ζευγάρι συζεί στο σπίτι του Διονύση Τσακνή στου Παπάγου, περιοχή από την οποία εκείνος δεν θέλει να απομακρυνθεί, καθώς κοντά μένουν η πρώην σύζυγός του Μαρίνα Λαχανά και τα δυο τους παιδιά. Ο Διονύσης Τσακνής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, 31 και 27 ετών και με τη δεύτερη σύζυγό του ένα γιο 18,5 και μια κόρη 16 ετών. Από την πλευρά της η Άννα Μονογιού δεν έχει παντρευτεί ποτέ και δεν έχει παιδιά…