Γάμος Αυγουστίδη: Φωτογραφίες από την προετοιμασία του γαμπρού!

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 16:11

Γάμος Αυγουστίδη: Φωτογραφίες από την προετοιμασία του γαμπρού!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σαββάτου σε κτήμα στο Κορωπί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του με πρώτη και καλύτερη τη μητέρα του γαμπρού, Μαρία Τζομπανάκη.

Μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε από νωρίς και στο πατρικό του όπου ντύθηκε ο γαμπρός.

Οι αγαπημένοι συμμαθητές του Ορφέα Αυγουστίδη κατέφθασαν στο σπίτι του για να τον «ντύσουν» γαμπρό, όπως είναι η παράδοση.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνονται οι στιγμές που ο ηθοποιός του Σασμού ντύνεται γαμπρός, αλλά και η στιγμή που η Μαρία Τζομπανάκη περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι.

Μαρία Τζομπανάκη: Συγκινημένη στον γάμο του γιου της – Όσα είπε

O Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σαββάτου 11 Ιουνίου, σε μια λαμπερή τελετή σε κτήμα στο Κορωπί.

Η Μαρία Τσομπανάκη μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της, τόσο για τον γάμο, όσο και την βάφτιση του εγγονού της που έγινε την ίδια μέρα.

«Να ζήσουν χίλιες ζωές. Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή. Συγκινούμαι σήμερα πολύ, είναι και η βάφτιση του μωρού μας. Παιδιά δεν ξέρω τι λέω, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.