Πέμη Ζούνη: «Έχασα ό,τι είχα μαζέψει μέχρι το 2000 με μια επένδυση»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 11:06

Πέμη Ζούνη: «Έχασα ό,τι είχα μαζέψει μέχρι το 2000 με μια επένδυση»

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τις πρόσφατες ασχολίες της, για την οικογένειά της αλλά και για την εύθραυστη σχέση της με τα χρήματα

Συγκεκριμένα, η Πέμη Ζούνη είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως:

«Είχα πάντα καλή σχέση με τα λεφτά. Δηλαδή δεν είχα; Δεν πειράζει! Είχα; Α, τι ωραία! Φεύγανε; Καλά! Είχα καλή σχέση και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Και πέρασαν λεφτά και έχασα λεφτά και το διέγραψα που έχασα μεγάλα ποσά εν μια νυκτί. Έβαλα ένα χ για να μην πάθω εγκεφαλικό».

«Πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου, έχασα ό,τι είχα μαζέψει μέχρι το 2000 με μια επένδυση». Παραδέχτηκε η ίδια. Ενώ ξεκαθάρισε τις φήμες που θέλουν να έχει χωρίσει λέγοντας: «Δεν έχουμε χωρίσει με τον Στάθη, είχε γραφτεί ότι χωρίσαμε».

«Για ταξίδια δεν είχα πολύ καιρό, αλλά όταν ήθελα να πάρω κουρτίνες για παράδειγμα στο σπίτι… θα έπαιρνα όποια ήταν ακριβή! Αυτό ήταν ένα χαϊλίκι μου και δεν έμπαινε στη διαδικασία να κάνω έρευνα αγοράς. Αυτό που ερωτευόμουν δηλαδή το έπαιρνα». συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη.

«Στα δικά μου έξοδα πάνω δεν είμαι ιδιαίτερα σπάταλη, μια φίρμα από το Λονδίνο, μια φορά έχω πάρει αλλά όχι συνέχεια», είπε. Ενώ παραδέχθηκε πως υπήρξε σπάταλη στην κόρη της. Γιατί ήθελε για εκείνη «τα καλύτερα και ήταν πάντα χαρά αυτό».

Σχολιάζοντας τον χρόνο που περνά είπε:

«Το θέμα είναι να βλέπεις τον καθρέφτη και να μη λες όπως εγώ “ποια είναι αυτή η κυρία”. Στα 40 ήμουν πανευτυχής και περήφανη. Στα 50 σε μεγάλη λάμψη, κάποια στιγμή άρχισα να φρενάρω. Το 6 μπροστά στην ηλικία με πειράζει», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=-V7F0IhS8Ss