Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα έσπασε στην Κύπρο στη συναυλία του Ρέμου

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 20:04

Γιάννης Αντετοκούνμπο: η επίσκεψη και το τάμα του στον Πανορμίτη (φωτογραφίες)

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, στη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος και οι Gipsy Kings, παρευρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέλφια του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής – παρέα με τα αδέρφια του – απόλαυσε τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, όπως αποτυπώνεται στο video που δημοσίευσε το Cyprusbasket. Στο βίντεο ο Greek Freak φαίνεται να ξεφαντώνει στους ρυθμούς του τραγουδιού “Κομμένα πια τα δανεικά”. To event πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο ΝΒΑ, ήρθε στη χώρα μας και ξεκίνησε τις διακοπές του. Πρώτος σταθμός ήταν το Costa Navarino, προτού ξεκινήσουν οι εξορμήσεις του στο Αιγαίο. Στην αρχή βρέθηκε στη Μύκονο και από εκεί με σκάφος «όργωσε» τη θάλασσα. Εξερεύνησε τα νησιά από την Πάρο μέχρι τη Σύμη, προτού ταξιδέψει στην Κύπρο. Εκεί είχε λόγο που δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Ρέμο.

Παράλληλα με τις διακοπές του ξεκίνησε συζητήσεις και με τους ανθρώπους της Εθνικής. Μάλιστα, είχε κατ’ ιδίαν επαφή με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο θα τα ξαναπεί τον άλλον μήνα. Στόχος να πει το μεγάλο ναι και να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής τον Αύγουστο για το Ευρωμπάσκετ. Για να δούμε…