Το Χόλιγουντ ψήφισε πάλι Ελλάδα για διακοπές

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 20:47

Άρωμα Χόλυγουντ και φέτος στην Ελλάδα. Ο Μάθιου Μακόναχι με την οικογένεια του και ο Ράϊαν Γκόσλινγκ με την Εύα Μέντες επέλεξαν την χώρα μας για να ξεκουραστούν.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάθιου Μακόναχι, μαζί με τη Βραζιλιάνα σύζυγό του Καμίλα Άλβες και τα τρία τους παιδιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Γωγώ Αυγερινοπούλου στο asisters, έφθασε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφθασε οικογενειακώς νωρίς το απόγευμα στην Πάρο με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Λονδίνο και στη συνέχεια πήγαν στην Αντίπαρο.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάθιου Μακόναχι έρχεται στην Ελλάδα, καθώς, τρία χρόνια πριν, τον Ιούλιο του 2018, είχε επισκεφθεί μαζί με την οικογένειά του και τη μητέρα του και πάλι τις Κυκλάδες, όπου, αφού έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, στη συνέχεια ταξίδεψαν στη γειτονική Πάρο, για να καταλήξουν στην Αντίπαρο και στην παρέα του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον.

Δεν ήταν όμως ο μόνος καθώς ο Ράϊαν Γκόσλινγκ με την Εύα Μέντες συμφωνα με το ρεπορταζ της Μαίρης Αυγερινοπούλου έφθασαν στην Πάρο για να χαρούν το διάσημο Ελληνικό καλοκαίρι. Το ζευγάρι δεν μπορυσε να μην παει και στην  Αντίπαρο. Μάλιστα  σήμερα το μεσημέρι, απήλαυσε το φαγητό του στην ταβέρνα «Αργώ», δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ. Φαίνεται λοιπόν ότι η Ελληνική κουζίνα και οι ελληνικές ομορφίές θα φέρουν και φέτος το Χολυγουντ στην χώρα μας.  Παράλληλα γίνονται και πολλές κινηματογραφικές παραγωγές που δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη περισσότεροι σταρ του Χολυγουντ ήλιο, θαλασσα και το αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι που συνδυάζεται με την απίστευτη φιλοξενία. Ωστόσο θέλοντας να ξεκουραστούν επιλέγουν την  Αντίπαρο ξέροντας πως θα  αποφύγουν τους παπαράτσι όπως σε κάποιο άλλο κοσμικό νησί.