Ιωάννα Τούνη: διαψεύδει τις φήμες για Αλεξάνδρου και με… βίντεο! Από το νοσοκομείο, μαζί σε πάρτι

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 08:50

Ιωάννα Τούνη: διαψεύδει τις φήμες για Αλεξάνδρου και με… βίντεο! Από το νοσοκομείο, μαζί σε πάρτι

Τελικά η Ιωάννα Τούνη είναι αποφασισμένη να μας τρελάνει όλους. Ούτε το νοσοκομείο μπορεί να την κρατήσει ακόμη κι αν έκανε εισαγωγή για υπορκόπωση.

Η Ιωάννα Τούνη το ‘πε και το ‘κανε. Μπορεί μια υπερκόπωση να την έστειλε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο, ωστόσο πήρε τις βιταμίνες της και πέτυχε τον στόχο της. Κατάφερε να πάει στο πάρτι που με κόπο οργάνωσε για τα πέντε χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής της.

«Θα ερχόμουν στα γενέθλια της Bubble Gun ακόμα κι αν ήμουν σε κώμα», δήλωσε κάνοντας χιούμορ η Ιωάννα Τούνη. Στο πάρτι βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι για να στηρίξουν την Ιωάννα Τούνη όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Super Κική.

Και το πάρτι αυτό ήταν η καλύτερη ευκαιρία για απαντήσεις στις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία για εκείνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η φημολογία οργιάζει ότι το ζευγάρι περνά την πιο σοβαρή κρίση στη σχέση του, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Μπορεί και οι δύο να το διέψευσαν με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά δεν έμειναν μόνο στα λόγια. Προχώρησαν και σε πράξεις. O Δημήτρης Αλεξάνδρου όχι μόνο έδωσε το παρών στο πάρτι, αλλά δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό της. Και το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ.
Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε μάλιστα με κάμερα για να καλύψει το πάρτι και να πάρει δηλώσεις από τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη για την εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη χθεσινή ημέρα η Ιωάννα Τούνη έκανε αναρτήσεις μέσα από το δωμάτιό της στο νοσοκομέιο.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στα social media ένα video μέσα από το νοσοκομείο, έχοντας ορό στο χέρι της. Η ίδια σχολίασε μάλιστα με χιούμορ ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Λίγο αργότερα, η καλή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και ανέβασε ένα video όπου αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε εκεί η φίλη της. Η Ιωάννα Τούνη έπαθε υπερκόπωση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να πάρει τις βιταμίνες της.

Βέβαια, η Ιωάννα δήλωσε ότι μόλις γίνει καλά θα σηκωθεί. Και δεν χάνει με τίποτα την εκδήλωση που ετοιμάζουν στο μαγαζί της Bubble Gun για τον ένα χρόνο λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη. Το είπε και ο λόγος της αποδείχθηκε συμβόλαιο.