Άγριες μέλισσες: Το συγκλονιστικό τέλος του Μελέτη

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 07:30

Βόμβα στον Σασμό: Έτοιμος να πει το «ναι» ο… κακός των Μελισσών Γιώργος Γεροντιδάκης

Είναι από τα πρόσωπα που διχάζουν στις Άγριες Μέλισσες. Ειδικά τη φετινή σεζόν η εναλλαγή του στα… πρόσωπα που δείχνει, το καλό και το κακό είναι καθηλωτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μελέτης, από τους κακούς της σειράς του ΑΝΤ1 έχει το πιο πιστό κοινό που τον αποθεώνει για την ερμηνεία του.

Στις Άγριες Μέλισσες όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε, όλοι περιμένουν να δουν και το τέλος που θα έχουν οι ήρωες. Και ο Μελέτης είναι ένας από αυτούς. Ένας χαρακτήρας που περιμένει τη λύτρωση για όσα έχει κάνει στη σειρά. Κανείς δεν ξεχνά το παρελθόν του. Αλλά και κανείς δεν ξεχνά τη βοήθεια που έχει προσφέρει σε όσους του τη ζήτησαν.

Το τέλος του θα είναι λυτρωτικό. Και μάλιστα θα το γράψει εκείνος με τις ενέργειές του. Θα αποφασίσει να θυσιάσει τη ζωή του, αφού πρώτα γλιτώσει το Διαφάνι με τις ενέργειές του. Σας είπαμε, ειδικά στην τρίτη σεζόν ο Μελέτης δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, λες και ο τελευταίος κύκλος ήταν όλος πάνω του. Και ο πλέον μισητός ρόλος αυτή την τριετία, γίνεται στο φινάλε από τους πιο αγαπητούς. Αυτές οι εναλλαγές άλλωστε ήταν το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας των Άγριων Μελισσών εδώ και τρία χρόνια.

Ο Μελέτης θα οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα

Ύστερα από μία μάχη που θα δώσει με τον Ακύλα, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, ο Μελέτης και ο Ακύλας θα πιαστούν στα χέρια, θέλοντας να σκοτώσει ο ένας τον άλλον.

Διψασμένος για εκδίκηση, αλλά και για δικαίωση, ο Μελέτης θα αποκεφαλίσει τον Ακύλα, γράφοντας το τέλος του. Λυτρωμένος που τον έστειλε στον άλλον κόσμο, πηγαίνει στην αστυνομία να παραδοθεί. Αντί να φύγει μακριά να γλιτώσει, ο Μελέτης επιλέγει να πληρώσει για τα σφάλματά του.

Ο φάκελός του ανοίγει. Οι αρχές βλέπουν πως έχει διαπράξει μία ατελείωτη σειρά από εγκλήματα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφασίζεται θανατική ποινή. Ο Μελέτης ξεψυχά, πληρώνοντας ένα προς ένα τα σφάλματά του.

Η Πηνελόπη καταρρακωμένη, αποχαιρετά τον αγαπημένο της και φεύγει οριστικά στο Παρίσι, προσπαθώντας να ξεχάσει, να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο πόνος της είναι τεράστιος και η πληγή αυτή θα μείνει ανοιχτή για πάντα. Ο Μελέτης φεύγει με το χαμόγελο πως έκανε για μια φορά το σωστό: σκότωσε τον Ακύλα Μεγαρίτη.