Νίνα Φλορ – Φίλιππος: Χλιδάτες διακοπές στο Σαιν Τροπέ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Ιουνίου 2022 20:08

Στη γαλλική ριβιέρα ταξίδεψαν ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ και η Νίνα Φλορ και απόλαυσαν το μαγευτικό Σαιν Τροπέ.

Η Νίνα Φλορ, μοναχοκόρη του πάμπλουτου μεγιστάνα των αερομεταφορών Τόμας Φλορ και ο Φίλιππος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, άρχισαν τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους από τη Γαλλία. Για την ακρίβεια βρέθηκαν στο Σαν Τροπέ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και όποτε έχει την ευκαιρία επισκέπτεται καινούργιους προορισμούς.

Την παρουσία τους στη νότια Γαλλία αποκάλυψε η ίδια η Φλορ μέσα από αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα. Άλλωστε είναι ιδιαίτερα ενεργή σε αυτά.

Σε καθημερινή βάση δημοσίευε φωτογραφίες από τη διαμονή τους στο Σαιν Τροπέ αφού ήθελε να μοιραστεί τις υπέροχες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως προκύπτει από τα στιγμιότυπα, η ίδια και ο Φίλιππος διέμειναν σε υπερπολυτελές και χλιδάτο ξενοδοχείο, το οποίο τους επέτρεπε να αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο της Κυανής Ακτής. Πρόκειται για το ιστορικό Hotel du Cap-Eden-Roc, που χτίστηκε το 1869.

Είναι το ξενοδοχείο όπου η Ελίζαμπεθ Τέιλορ φλέρταρε για πρώτη φορά με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον! Εκεί έχουν μείνει οι Μάικλ Ντάγκλας, Όντρεϊ Χέπμπορν, Γκρέτα Γκάρμπο, Ντέιβιντ Νίβεν, Σον Κόνερι, Γκρέις Κέλι κ.α.

Μια διανυκτέρευση σε απλό, δίκλινο δωμάτιο κοστίζει από 1.000 ευρώ τη βραδιά. Επίσης, η σουίτα των τριών ατόμων μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι δυο τους απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα και ηλιοθεραπεία. Επιπλέον, τα βράδια έβγαιναν για περίπατο, ενώ επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της πόλης.

Σημειώνεται πως ο Φίλιππος και η Φλορ δεν ήταν μόνοι τους.

Μαζί τους ταξίδεψε και η Θεοδώρα, η αδελφή του πρίγκηπα μαζί με τον Μάθιου Κουμάρ, τον μέλλοντα σύζυγό της.

Μάλιστα, η Θεοδώρα είχε και την τιμητική της μία από εκείνες τις ημέρες καθώς ήταν τα γενέθλιά της. Οι υπόλοιποι είχαν ετοιμάσει μία μικρή έκπληξη στην κόρη του τέως βασιλιά.

Η Φλορ δημοσίευσε και βίντεο από τη βραδιά της γιορτής, στο οποίο η Θεοδώρα είχε στραμμένο το βλέμμα στην τούρτα της και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη.