Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η χλιδάτη βίλα του στην Γαλλία

17 Ιουνίου 2022 21:45

Έτσι μοίρασε την περιουσία ο Γιώργος Τράγκας!

Εικόνες απόλυτης χλιδής είδαν το φως της δημοσιότητας από την βίλα του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τον Alpha και το “Tlive”, στη διαθήκη του δημοσιογράφου αναφέρεται πως το εν λόγω ακίνητο, που διατίθεται προς ενοικίαση πλέον, περνά στη σύζυγό του, Μαρία Καρρά.

Κατά τις ίδιες πηγές, το χλιδάτο σπίτι φιγουράρει σε ιστοσελίδα ενοικίασης πολυτελών ακινήτων που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Στην επίμαχη ανάρτηση, η Μαρία Καρρά, ως οικοδέσποινα της βίλας, γράφει γι’ αυτή: “Κατά τη διάρκεια του πρώτου μας ταξιδιού στη Νότια Γαλλία ερωτευτήκαμε την περιοχή. Γαλάζια θάλασσα, γαλάζιος ουρανός, χώροι πρασίνου παντού γύρω μας, μια πόλη φιλική προς τα κατοικίδια, ωραίοι χαμογελαστοί άνθρωποι και πάνω από όλα υπέροχη γαλλική μεσογειακή κουζίνα. Μας έκλεψε την καρδιά από την αρχή”.


Αρκετά ακριβή η διαμονή, πάνω από 1.200 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μείνουν στην πολυτελέστατη βίλα του εκδότη αν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση πάνω από 1.200 ευρώ.

Όσο για τη διαθεσιμότητα, η βίλα είναι κλεισμένη σχεδόν για όλο το καλοκαίρι με μόνο ελάχιστες ημέρες του Αυγούστου να μένουν ελεύθερες προς ενοικίαση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής. Το πολυτελές κατάλυμα νοικιάζεται για διαστήματα μεγαλύτερα από τρεις ημέρες και αυτή τη στιγμή ελεύθερα για το φετινό καλοκαιρι φαίνονται μόνο δύο τριήμερα εντός Αυγούστου.

Η διαμονή δύο ατόμων για μόλις τρεις διανυκτερεύσεις κοστίζει 3.432 ευρώ.

Η απόλυτη χλιδή

Η βίλα χτίστηκε το 1938 και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης σε τοποθεσία πολύ βολική για να εξερευνήσει ο επισκέπτης όλη την Κυανή Ακτή. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, οι πέτρινοι διακοσμημένοι τοίχοι, τα ψηλά ταβάνια, τα μεγάλα δωμάτιά της, τα παράθυρα που τη φωτίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη, τα πανάκριβα έπιπλα και κυρίως η εκπληκτική της θέα είναι στοιχεία που την καθιστούν μοναδική. Διαθέτει πισίνα, βεράντα, τέσσερα υπνοδωμάτια, μεγάλους χώρους υποδοχής και μια τραπεζαρία με επιβλητικό τζάκι ενώ η μοντέρνα κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη. Στον πρώτο όροφο υπάρχει η μεγάλη κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό δωμάτιο και άλλα δυο δίκλινα υπνοδωμάτια. Στο ισόγειο βρίσκεται ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με δικές του εισόδους, ένα υπνοδωμάτιο και δικό του σαλόνι.