Rita Wilson: Να τι θα ήθελα να κάνει ο άντρας μου αν μου συμβεί κάτι

28 Μαρτίου 2019 13:28

Εδώ και 31 χρόνια είναι παντρεμένοι και παραμένουν φουλ ερωτευμένοι. Η πιο δύσκολη περίοδος των Tom Hanks-Rita Wilson ήταν το 2014 όταν εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο. “Πολλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ασθένεια της γυναίκας μου”, έλεγε και ξανάλεγε τότε ο Οσκαρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Άπειρα δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί με την περιπέτεια της υγείας της και ο χρόνος έδειξε ότι η συμπαράσταση του συζύγου της και η αξιοπρεπής σκληρή της μάχη με την ασθένεια την έβγαλαν νικήτρια. Η Ελληνίδα Rita, λοιπόν, θέλοντας να εκδηλώσει δημόσια την αγάπη της, για ακόμη μια φορά, προς το πρόσωπο του άντρα της, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έπιασα στα χέρια μου τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού. Οι σκέψεις μου ήταν διάφορες. Φοβάσαι, αγχώνεσαι, σκέφτεσαι αν θα ζήσεις. Έτσι, έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση στον άντρα μου ότι εάν συμβεί κάτι αναπάντεχο, θα ήθελα να παραμείνει θλιμμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και θα ήθελα και ένα μεγάλο πάρτι, μια γιορτή!».