Ελεονώρα Μελέτη: Το αγενές σχόλιο για το δέρμα της και η… πληρωμένη απάντηση!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Ιουνίου 2022 20:00

Ένα σχόλιο follower στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε την αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία έδωσε απάντηση σε υψηλούς τόνους.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη πέρασε απολαυστικό Σαββατοκύριακο με τον άντρα της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η ίδια προχώρησε στη δημοσίευση φωτογραφίας στα κοινωνικά δίκτυα από το διήμερο. Σε αυτήν πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της δίχως ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να την επιδοκιμάσουν και άφησαν πολλά θετικά σχόλια για τη Μελέτη.

Υπήρξε, ωστόσο, και μία εξαίρεση. Μία γυναίκα εντόπισε ατέλειες στην εξωτερική της εμφάνιση και άφησε ένα όχι και τόσο ευγενικό σχόλιο. Συγκεκριμένα, τη ρώτησε για ποιον λόγο έχει γεράσει το δέρμα της.

Η Μελέτη σήκωσε το… γάντι και της απάντησε.

Αντέδρασε γράφοντας το εξής: «Η φίλη μας με ρωτάει γιατί γέρασε το δέρμα μου… Ας της εξηγήσουμε λοιπόν πως δεν γέρασε!

Έτσι είναι! Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ… κατανοητό ότι της κάνει εντύπωση γιατί αν κρίνω από τη φωτογραφία προφίλ η φίλη μας αγαπάει πολύ λιγότερο από άλλες γυναίκες το ‘φυσικό’».

Πριν από λίγες ημέρες, η Μελέτη είχε εκφράσει την οργή της λόγω των αρνητικών μηνυμάτων που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα. Αιτία, ένα ντεκολτέ που είχε φορέσει. Τότε επιτέθηκε στους haters των διάσημων influencers.

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers.

Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της.

Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζεται από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», είχε πει χαρακτηριστικά.