Survivor: έκπληκτος ο Στάθης με την απόφαση του Άρη – Η Μαίη θα προτιμούσε να μείνει πίσω

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 08:24

Survivor: η Μαίη και ο Νίκος είναι στον πρώτο τάκο αυτής της εβδομάδας

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε όσους παίκτες έμειναν στο Survivor πως και στα έπαθλα πλέον οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά χωρίς τα χρώματα της μπλε και της κόκκινης ομάδας

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να βγάλουν τις μπαντάνες των ομάδων του Survivor και ανακοίνωσε την έναρξη του ατομικού παιχνιδιού.

«Πριν περάσω στις λεπτομέρειες του επάθλου έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα στους αγώνες επάθλου να αγωνιστείτε ατομικά. Θα σας παρακαλέσω να αποχωριστείτε τις μπαντάνες σας, τις οποίες μπορείτε να τις κρατήσετε για συναισθηματικούς λόγους. Πλέον παίζετε ατομικά και τους αγώνες επάθλου», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Έτσι ο αγώνας επάθλου έγινε σε ατομικό επίπεδο επιβεβαιώνοντας τις διαρροές που είχαν δημοσιευτεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός που κέρδισε στα αγωνίσματα και πήρε το έπαθλο.

Μάλιστα είχε τη δυνατότητα να πάρει μαζί του και τρεις ακόμη παίκτες. Για να τον συνοδεύσουν και να απολαύσουν τα προνόμια του έπαθλου παρέα.

Ο Άρης επέλεξε μαζί του τις Μαίη κι Ασημίνα, πήρε μαζί όμως και τον Στάθη Σχίζα. Ο οποίος απόρησε για την επιλογή του. Και όπως είπε, ελπίζει αυτό να μην είναι κάποιο από τα σχέδια του Σοϊλέδη. Που το τελευταίο διάστημα δρα μόνο στρατηγικά.

Η Μαίη μίλησε στην κάμερα του Survivor λίγο πριν αναχωρήσουν για να απολαύσουν το έπαθλο

Δήλωσε πως την στενοχωρεί που κάποιοι μένουν πίσω. Και ιδιαίτερα ο Σπύρος που δεν έχει απολαύσει κανένα έπαθλο. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσους μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Σταυρούλα από τη μεριά της είπε πως προτιμά να μείνει στην παραλία με δύο φίλους. Παρά να πάει μαζί με τους υπόλοιπους στο έπαθλο που δεν είναι φίλοι της.

«Εμείς θα φύγουμε αλλά ο Σπύρος, η Σταυρούλα και ο Νίκος θα μείνουνε στην παραλία. Καταννοώ απόλυτα το συναίσθημα τους γιατί και εγώ, όταν έμεινα πίσω και οι άλλοι είχαν φύγει στο Μαϊάμι, αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα. Περισσότερο στεναχωριέμαι για τον Σπύρο ο οποίος δεν έχει ζήσει τόσα έπαθλα».