Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Εάν είχαμε ίντριγκες στο DWTS θα ήταν καλύτερη η τηλεθέαση»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 10:30

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Εάν είχαμε ίντριγκες στο DWTS θα ήταν καλύτερη η τηλεθέαση»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Καπορντίνη για την εκπομπή Όλα Γκουντ και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γιο της. Aλλά και την εμπειρία της από την θέση του κριτή για το Dancing with the Stars,

Η γνωστή χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της. Όταν μετά την απώλεια του συντρόφου της, αφοσιώθηκε στην ανατροφή του γιου της,

Οι αποφάσεις που πήρε για τον γιο της

«Κάποια στιγμή ήρθε ο γιος μου στη ζωή και αποφάσισα μετά από δυο χρόνια, αφού τον μεγάλωνα στην Αθήνα μόνη μου, να πάω να στηρίξω τον σύντροφό μου. Και φυσικά το παιδί που ένιωθε περίεργα όταν έβλεπε τις φωτογραφίες με τον πατέρα του. Στη συνέχεια, δόξα τω Θεώ έχω πέσει πάρα πολλές φορές και δόξα τω Θεώ έχω σηκωθεί. Δεν το βάζω κάτω. Κάποιες φορές, όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός το καταλάβαινε».

«Επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και έχει την ανάγκη μιας ανδρικής παρουσίας νομίζω ότι σιγά σιγά ίσως και να τον κέρδιζε αυτός ο έξυπνος άνθρωπος. Ποτέ δεν ξέρεις».

Η εμπειρία από το Dancing with the Stars

«Ήταν από τις όμορφες τηλεοπτικές στιγμές. Ο κάθε κριτής ήταν αξιόλογος στη θέση του. Εάν είχαμε ίντριγκες, εάν εγώ έπιανα μια ατάκα και τη συνέχιζα θα γινόταν… Αν ήθελα θα το έκανα αλλά έχω και μια σχολή χορού. Εάν κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας εγώ έχω αυτό που αγαπώ, που πρεσβεύω και προσπαθώ για να μεγαλώσω το παιδί μου».

Άλλωστε και σε άλλη συνέντευξη είχε αναφέρει πως ήταν πολύ αυστηρή κριτής στο DWTS

«Είναι σαφέστατα τύχη γιατί ήταν πάνω στο αντικείμενό μου. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση που έχει να κάνει με τις σπουδές μου. Είχα πάει καλεσμένη στον “Τροχό της Τύχης” πέρυσι τα Χριστούγεννα και εκεί ήταν η οντισιόν μου.Ήμουν δίκαιη και θα έχω να το λέω. Είμαι δασκάλα χορού. Μου βγαίνει πάντα η δασκάλα. Όσον αφορά τον χορό, όταν κρίνω, απέναντί μου δεν έχω celebrities. Αλλά μαθητές που θέλω να ακούνε να μαθαίνουν από αυτά που λέω. Κάποιες φορές ήμουν άδικη και κακιά. Το έβλεπα κι έλεγα “Παναγία μου εγώ είμαι αυτή; Δεν μπορούσα να με βλέπω. Ίσως μπερδευτήκαμε εκεί με τους ρόλους αλλά ξεκαθάρισε στη διάρκεια».