Ηλίας Ψινάκης: Η κουμπάρα του Πέγκυ Ζήνα κάνει ποδαρικό «Στο Γηροκομείο»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 20:35

Η ανατρεπτική σειρά του Ηλία Ψινάκη, «Στο Γηροκομείο», που έγινε το απόλυτο viral στο YouTube, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 00:10, και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο, η αγαπημένη τραγουδίστρια και κουμπάρα του Πέγκυ Ζήνα.

O Ηλίας Ψινάκης, με το αντισυμβατικό χιούμορ του, μοιράζεται μπροστά στις κάμερες τις πιο απίθανες και αυθόρμητες στιγμές από την καθημερινότητά του, υποδέχεται καλούς του φίλους και θυμάται μαζί τους άγνωστα, πιπεράτα περιστατικά από το παρασκήνιο της καλλιτεχνικής –και όχι μόνο– ζωής.
Η εκπομπή «Στο Γηροκομείο» συνδυάζει στοιχεία αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ, reality και talk show με τον αφοπλιστικό τρόπο που μόνο ο Ηλίας Ψινάκης θα μπορούσε να τα «παντρέψει». Μετά το YouTube, όπου έκανε εκατομμύρια views, το «Στο Γηροκομείο» έρχεται στο MEGA για να αποκαλύψει όσα κρύβονται πίσω από μια εκρηκτική προσωπικότητα.

Ηλίας Ψινάκης: Μάθετε τα πάντα για το show που θα παρουσιάσει στο Mega

Ηλίας Ψινάκης: «Αν ευχαριστήθηκα την περίοδο Ρουβά; Πάρα πολύ»

Ο Ηλίας Ψινάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την πολυτάραχη αλλά και δημιουργική ζωή του και την απόφασή του από μικρός να πάει κόντρα στις απαιτήσεις της οικογένειάς του

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη σχέση που είχε με διάφορα πρόσωπα της τέχνης και της πολιτικής. Ενώ έκανε αναφορά στο δημοσίευμα που πυροδότησε φήμες για εκείνον και τον Σάκη Ρουβά.

«Σε αυτή τη ζωή αποφάσισα από μικρός ότι θέλω να κάνω πάντα την πλάκα μου. Γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Μπορεί να έχεις τα πάντα αλλά χρόνο δεν έχει ποτέ κανείς μας, άσχετα με το πόσο διάσημος ή πλούσιος είσαι. Η μάνα μου ήταν από πολύ καλή οικογένεια, τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί, ο μπαμπάς της ήταν αρχίατρος του βασιλιά.

Ο πατέρας μου είχε βγάλει πάρα πολλά λεφτά γιατί είχε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε μπαζούκας, στο σπίτι μας ήταν από τον Πίτσο και τον Βαγιωνή μέχρι τον Ωνάση και την Κάλλας. Η μάνα της ήταν συμμαθήτρια με τη γιαγιά μου. Κάθε φορά που χώριζε η Κάλλας, ερχόταν σπίτι μας και έκλαιγε. Μου έλεγαν “θα γίνεις μηχανολόγος, θα γίνεις γιατρός”. Εγώ τους έβλεπα όλους γύρω μου να είναι χάλια. Και έλεγα “αν πετύχω, θα είμαι έτσι χάλια κι εγώ;”.

Έτσι, αποφάσισα ότι στη ζωή μου θα περνάω καλά με ό,τι κάνω. Είχαμε το σπίτι στη Νέα Υόρκη, σπούδασα εκεί γιατί ήταν το κέντρο του κόσμου. Πήγαινα συνέχεια στο Studio 54, τους είχα γνωρίσει όλους. Ήταν και αρκετοί Έλληνες εκεί. Μετά μπήκε στη ζωή μου ο Ρουβάς, εξού και το μανατζαριλίκι. Δεν έχω μανατζάρει κανέναν άλλο ποτέ, μόνο τον Σάκη και τον εαυτό μου. Όποιος όμως μου ζητούσε τη βοήθειά μου του την έδινα».