Άκης Πετρετζίκης: βόλτα με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον γιο τους (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 11:55

Άκης Πετρετζίκης: βόλτα με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον γιο τους

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έκαναν την πρωϊνή τους βόλτα με την παρέα τους και τον μικρό γιο τους Αχιλλέα στην Αγία Παρασκευή. Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και το καφεδάκι του, ενώ ο σεφ αγόρασε και γλάστρες με μυρωδικά για την κουζίνα του

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς πριν από έναν χρόνο και τώρα περιμένουν και το δεύτερο παιδάκι τους. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη βόλτα τους και στα στιγμιότυπα φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κωνσταντίνας.

Ο διάσημος masterchef έκανε γνωστή την είδηση για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Μέσα από τα Instagram Stories του, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας ένα σκίτσο με ένα κοριτσάκι.

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε τότε ο γνωστός μάγειρας. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί τον Ιούλιο του 2021. Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Ενώ με ένα χαριτωμένο βίντεο είχε ευχαριστήσει τους followers για τις ευχές τους.

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο.

Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

φωτογραφίες: papadakis press