Άγριες μέλισσες: Η Αιμιλία δεινοπαθεί στα χέρια του Ακύλα

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Η Αιμιλία δεινοπαθεί στα χέρια του Ακύλα

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, έπειτα από την απόδραση του Ακύλα. Ο Μεγαρίτης καταφέρνει και δραπετεύει από τη φυλακή και βάζει μπρος το σχέδιο εξόντωσης όσων του εναντιώθηκαν.

Στις Άγριες Μέλισσες ο τρόμος κυριαρχεί ξανά πάνω από το Διαφάνι, έπειτα από το άκουσμα της είδησης της απόδρασης του Ακύλα. Είναι βέβαιοι ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Και γι’ αυτό κινδυνεύει η ζωή όλων στο χωριό.

Εκείνοι όμως που είναι περισσότερο ανήσυχοι είναι τα μέλη της οικογένειάς του. Ειδικά μετά την αποκάλυψη που του έκανε η Ζωή ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του, γκρεμίζοντας τα πάντα από τον κόσμο που είχε πλάσει ο Ακύλας.

Ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή δημιουργώντας ένα μακελειό. Ο Πέτρος και ο Ζάχος προσπάθησαν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, δίχως όμως επιτυχία. Ο Μεγαρίτης είναι πανούργος και έχει πολλές διασυνδέσεις. Η απόδρασή του θα σημάνει συναγερμό στο Διαφάνι. Ο Ακύλας βάζει σιγά σιγά τους στόχους του. Πρώτα θέλει να χτυπήσει τη γυναίκα του, τη Ζωή. Θέλει να την πονέσει. Έτσι, ο Ακύλας απαγάγει την αδερφή της, την Αιμιλία, στη σειρά του ΑΝΤ1.

Όταν οι άντρες του Ακύλα μαθαίνουν τι έχει κάνει τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί στη γυναίκα. Ο Μεγαρίτης είναι ικανός για τα πάντα. Κρατά φυλακισμένη την Αιμιλία, η οποία φοβάται όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και για τους αγαπημένους της.

Η Αιμιλία δεινοπαθεί στα χέρια του αδίστακτου γαμπρού της. Προσπαθεί να ξεφύγει από τα νύχια του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Παραμένει φυλακισμένη και αντιλαμβάνεται ότι ο Ακύλας πλέον έχει θολώσει τόσο που είναι ικανός για όλα.

Η Ζωή βιώνει στιγμές αγωνίας. Η οικογένεια του Μεγαρίτη ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Αιμιλία, η οποία είναι σε άθλια κατάσταση. Οι Διαφανιώτες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να προστατευτούν. Γρήγορα, όμως θα έρθει μία συμμαχία που θα τους σώσει.