Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «’Ηρθε η ώρα να υμνήσω το Survivor όπως το έζησα εγώ!»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 09:40

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «'Ηρθε η ώρα να υμνήσω το Survivor όπως το έζησα εγώ!»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπορεί να μην έμεινε μέχρι το τέλος στο φετινό Survivor, αλλά επέστρεψε με πολλές εμπειρίες κι αναμνήσεις από αυτό. Φιλίες και λυκοφιλίες φαίνεται πως δεν την επηρέασαν και δεν αμαύρωσαν τελικά αυτό το οποίο πήγε να ζήσει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κράτησε τις αναμνήσεις της από το Survivor και τις μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram. Όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες της από τα αγωνίσματα. Γιατί για μια αγωνίστρια σαν την Ευρυδίκη, αυτό έμεινε στο τέλος. Ο αγώνας και η πρόκληση για τα όριά της.

Το μήνυμά της θέλησε να το περάσει σε όσους μάχονται στη ζωή τους, για να μην τα παρατάνε ποτέ. Και να συνεχίζουν να προσπαθούν για όσα θέλουν να πετύχουν. Καθώς και για όσα θέλουν να ξεπεράσουν.

Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το μότο της για αρκετό καιρό, αφού και η ίδια είναι μια μαχήτρια και νικήτρια της ζωής.

«Ήρθε η ώρα να υμνήσω το SURVIVOR όπως το έζησα εγώ! Χτύπησα, Πάλεψα , Συγχάρηκα με τους αγαπημένους μου, Αγαπήθηκα, έδωσα όμως κ πολύ αγάπη σε αυτούς. Τα έβαλα με παιδιά 20 ετών.
Άλλοτε φούσκωσα και “κλάταρα” κ άλλοτε έκανα το απίθανο! Νικήσα(με) !!! Μα ποτέ ποτέ δεν τα παράτησα. Αυτό θέλω σήμερα να σας πω με αυτό το POST. Να μην τα παρατάτε ποτέ ,να παλεύετε με νύχια κ με δόντια … Αρκεί να το θέλει κάθε κύτταρό σας … κ τότε … γίνεται !!!

Ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω 4 μήνες μακρυά από την οικογένεια μου κ την αληθινή ζωή. Με έκανε να ανακαλύψω ποσό δυνατή είμαι Σας ευχαριστώ κ έναν έναν όλους εσάς που με βάλατε στα σπίτια σας που με νιώσατε κ με αγαπήσατε». Έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στη λεζάντα της δημοσίευσής της για τη συμμετοχή της στο Survivor, τώρα που φτάνει στο τέλος του.