Έλον Μασκ: Ο 18χρονος γιος του αλλάζει φύλο και όνομα και δεν θέλει καμία σχέση μαζί του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουνίου 2022 19:22

Ένας από τους γιους του Έλον Μασκ υπέβαλε επίσημο αίτημα να αλλάξει το επώνυμό μαζί με το φύλο του διακόπτοντας κάθε σχέση με τον ζάμπλουτο επιχειρηματία!

Ο Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς γυναίκα. Κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία απολύτως σχέση με τον πατέρα της, Έλον Μασκ.

«Δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα και δεν θέλω πλέον να συνδέομαι μαζί του με οποιαδήποτε μορφή», υποστήριξε χαρακτηριστικά στο αίτημά της. Το υπέβαλε στις αρμόδιες Αρχές την πρώτη –μόλις- ημέρα μετά τα 18α γενέθλιά της.

Η ίδια ζητά να την αποκαλούν Βίβιαν Τζένα Γουίλσον. Είναι το πατρικό επίθετο της μητέρας της, το οποίο φυσικά θα ταιριάζει με το φύλο της. Η μητέρα της χώρισε με τον επιχειρηματία το 2008.

Όπως έγινε γνωστό, το αίτημα υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε δικαστήριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η ίδια δεν έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, η οποία όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο Μασκ, από τη δική του πλευρά, δεν προχώρησε σε κάποιο σχόλιο για την ενέργεια της κόρης του.

Παράλληλα, είναι άγνωστο αν ήξερε τις προθέσεις της πριν από την κατάθεση των δικαστικών εγγράφων.

Υπενθυμίζεται πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είχε συνολικά οκτώ παιδιά. Έξι απέκτησε με την Τζάστιν Μασκ (το γένος Γουίλσον) κατά τη δεκαετία του 2000. Το ένα από αυτά, όμως, πέθανε μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του. Επίσης, έχει γίνει πατέρας ακόμη δύο φορές με τη μουσικό Κλερ Μπουσέ.

Ο ιδιοκτήτης της «Tesla» και της «Space X», έχει στο παρελθόν δημοσιεύσει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρίνοντας το γεγονός ότι διεμφυλικά ή μη δυαδικά άτομα ζητούν να γράφονται με συγκεκριμένες αντωνυμίες.

Μεταξύ άλλων, σε tweet τον Δεκέμβριο του 2020 ανέφερε:

«Υποστηρίζω απόλυτα τα διεμφυλικά άτομα αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι αισθητικοί εφιάλτες».