Xαβιάρι: Ο άγνωστος «σύμμαχός» σου για λάμψη, ενυδάτωση και αδυνάτισμα

27 Μαρτίου 2019 13:10

… Τώρα, θα μου πεις: «Μα χαβιάρι»; Σε μια χώρα που σχεδόν δεν έχουμε να φάμε; Ένα θα σου πω: καταρχάς, στα μάρκετ κατά καιρούς γίνονται πολλών τύπων εκπτώσεις, οπότε «τσίμπησε» τις μέρες που το δίνουν σε προσφορά και σπεύσε.

Δύο: ο ορός χαβιαριού σού χαρίζει καταπληκτική λάμψη και ενυδάτωση. Τρία: είναι πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χορταίνει τρομερά, πάνω σε δύο φέτες μαύρου ψωμιού με μαργαρίνη π.χ. για βράδυ ή  για πρωινό είναι ιδανικό και σε «προικίζει» με ελάχιστες θερμίδες. Επίσης, να μην ξεχάσω το πιο σημαντικό – για πολλές από εσάς: έχει παρουσιαστεί το πρώτο βιολογικό χαβιάρι, αποδεσμευμένο από τη χρήση ορμονών, γενετικών παρεμβάσεων, ενισχυτικών γεύσης ή χημικών πρόσθετων ουσιών στο νερό και την τροφή των ψαριών.
Το συγκεκριμένο, εφόσον έχεις την οικονομική άνεση, μπορείς να το προμηθευτείς απ’ τα βιολογικά σούπερ μάρκετ και να το εντάξεις στη διατροφή σου. Είπαμε: σου χαρίζει ενέργεια, δίνει αίσθηση κορεσμού, που σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερη τροφή για ν’ αντεξεπέλθεις στις υποχρεώσεις σου κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι ιδανικό και για ελαφρύ breakfast, σε συνδυασμό με φρούτα και καφέ/τσάι, καθώς και γιαlight dinner!
Τίμησέ το και νιώσε, έστω λίγο, μινιόν… Κροίσος.