Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 07:45

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και κοινωνικότητα και φλερτ εκτοξεύουν το κέφι στο ύψη. Η διάθεση να κοινωνικοποιηθούμε και να φλερτάρουμε γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες.

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και προτρέπει τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς για να κοινωνικοποιηθούν και να βρεθούν σε παρέες. Η διάθεση βελτιώνεται ουσιαστικά.

Είναι απαραίτητο τα πρόσωπα αυτά να κεντρίζουν το μυαλό ώστε η επικοινωνία να απογειωθεί. Και να παίξει καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία μιας προσωπικής σχέσης. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα απολαύσουμε τις εξόδους και τις κοινωνικές προσκλήσεις που θα μας βοηθήσουν να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα.

Παράλληλα θα απολαύσουμε την παρέα των στενών μας ανθρώπων καθώς είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον που νιώθουμε πώς μας καταλαβαίνει. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσουμε με ευκολία ανάγκες και σκέψεις. Σημαντικό είναι να μην μείνουμε στην επιφάνεια και να επιτρέψουμε σε αυτά τα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή μας επί της ουσίας. Επαγγελματικά, οι συνθήκες ευνοούν εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι μετά το μεσημέρι στον Κριό δίνοντας ώθηση για πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα ξημερώματα βοηθά να ξεκινήσουμε το πρωί με αποφασιστικότητα και ωριμότητα. Επαγγελματικές συμφωνίες και συναλλαγές μπορούν να έχουν μακροχρόνια πορεία αρκεί να προσπαθήσουμε και να εργαστούμε σκληρά.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας φόβους, ανασφάλειες, παιχνίδια εξουσίας. Τα οποία μπορεί να δυναμιτίσουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε χειριστικές συμπεριφορές και παρασκηνιακές διεργασίες. Που μπορεί να επηρεάσουν αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας σε ότι απολαμβάνουμε και δημιουργεί συνθήκες ασφαλείας. Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επιθυμούμε να χαρούμε κάθε στιγμή με πρόσωπα που εμπιστευόμαστε, απαραίτητο. Είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε με πείσμα και αδιαλλαξία στις απόψεις μας δημιουργώντας προβλήματα.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Καρκίνο με την Σελήνη στον Ταύρο βοήθα να κατανοήσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες. Όπως και να τις εκφράσουμε με αρμονικό τρόπο στον σύντροφο, την οικογένεια, τα πρόσωπα που συνομιλούμε σε οικονομικό επίπεδο.

myastro