Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτό είναι το νέο συμβόλαιό της με το Star

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 10:00

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το Star έκανε πραγματικότητα αυτό που ζήτησε η Ζήνα Κουτσελίνη

Επιβεβαιωθήκαμε με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία τελικά παραμένει και τη νέα σεζόν στο Star. Ήταν αναμενόμενο έπειτα από το «όχι» που είπε στον ΣΚΑΪ που της έκανε αρκετά δελεαστική πρόταση. Ήθελε να μείνει στο… σπίτι της, το είπε στο κανάλι του Φαλήρου και έπειτα από δύο μήνες διαπραγματεύσεων έπεσαν και οι υπογραφές με το Star.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πάντως δεν άλλαξε… ρότα, παρά τα εξαιρετικά νούμερα που έκανε φέτος. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μονοετές και συνεχίζει την παράδοση με την οποία ξεκίνησε. Υπάρχει αύξηση σε σύγκριση με τη σεζόν που τελειώνει, ενώ υπάρχει και η υπόσχεση για περαιτέρω ενίσχυση της εκπομπής. Με 1-2 ακόμη έγκριτους ρεπόρτερ.

Πολύ σίγουρη την είδα την Κατερίνα Καινούργιου ότι θα παραμείνει στην εκπομπή της και του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Λέτε να πήρε τέτοια διαβεβαίωση από τον Νικόλα; Ότι εκείνος θα ψήσει τον Ανδρέα για να μείνει; Τον Μικρούτσικο τον ρώτησε η Κατερίνα που κάθε μέρα ανεβάζει πίεση πάνω από 20;

Επιβεβαιώνεται (μέσω διαρροών) ότι ο Παναγιώτης Στάθης φεύγει από τον ΑΝΤ1 και οδεύει τελικά προς Open και όχι προς ΣΚΑΪ. Κάποιοι λένε ότι έχουν πέσει οι υπογραφές, κάποιοι ότι είναι θέμα ωρών. Όσο για τον έτερο Πρωινό Τύπο, Νίκο Ρογκάκο, προς το παρόν συνεχίζει να μιλάει με Μαρούσι για παραμινή. Αλλά μην το θεωρήσετε δεδομένο ότι θα μείνει.

Η Πέμη Ζούνη υπέγραψε για τη νέα σειρά του Open Έρωτας φυγάς

Η οποία βασίζεται στο Days of Heaven. Δεν ήταν όμως και η μοναδική. Έχουμε ακόμη μία μεγάλη επιστροφή στην TV έπειτα από χρόνια. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Γεννατά, που έβαλε κι εκείνος την υπογραφή του. Και μάλιστα προορίζεται για έναν κόντρα ρόλο. Στον οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Και οι μεταγραφές των σίριαλ καλά κρατούν. Στη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ είπε το μεγάλο ναι και η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η οποία θα πλαισιώσει την Τάνια Τρύπη και την Ευγενία Δημητροπούλου. Στον Allpha έγινε πρόταση στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για μία νέα σειρά που έχουν στα σκαριά, όπως γράψαμε και χθες. Θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ηθοποιός είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Μια και ο λόγος για τον Alpha, δεν αποκλείεται να δώσει στο… αδελφάκι του το Star τη Νήσο. Η ταινία αναμένεται να γίνει σειρά και ελπίζουν στην ίδια επιτυχία που είχαν οι Συμπέθεροι. Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, το Mega εξασφάλισε τα δικαιώματα της κυπριακής σειράς Κάμπινγκ και θα το προσαρμόσει στα ελληνικά δεδομένα. Η πρώτη που έκλεισε είναι η Αρετή Πασχάλη που την είδαμε στο Ζακέτα να πάρεις.

Ο μιντιάκιας