Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Κωνσταντή με τη Δρόσω!

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 08:50

Είναι από τα ζευγάρια στις Άγριες Μέλισσες όπου όλοι θέλουν στο τέλος να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τι θα γίνει τελικά με τον Κωνσταντή και τη Δρόσω; Τα spoilers δίνουν και παίρνουν για το μέλλον τους.

Στις Άγριες Μέλισσες είναι το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των social media. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι η κρίση που περνά η σχέση τους είναι πάρα πολύ μεγάλη, τελικά θα βρουν τη λύση. Μια και ο έρωτάς τους αποδεικνύεται πιο δυνατός από όλα.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν spoilers που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων και της τραγικής κατάστασης του Κωνσταντή. Ο οποίος ζήτησε από τη Δρόσω να ματαιωθεί ο γάμος τους. Γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη της Σταμίρη.

Σύμφωνα με αυτά τα spoilers η Δρόσω αποφασίζει να φύγει για το εξωτερικό και να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική και το τραγούδι. Μόλις κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο spoiler, έγινε… επανάσταση στα social media. Είπαμε ότι μιλάμε για το πιο αγαπητό ζευγάρι του κοινού και του διαδικτύου. Και η ανατροπή, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες, αποτέλεσε φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανεβαίνουν τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας και όλο το Διαφάνι γιορτάζει.

Μάλιστα, ακολουθεί και τρικούβερτο γλέντι σε όλο το χωριό. Είναι ο γάμος που περίμεναν άπαντες και δεν κρύβουν τη χαρά τους. Και ιδού οι αποδείξεις. Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία με τον Κωνσταντή γαμπρό και τη Δρόσω νύφη. Και το ζευγάρι δείχνει να λάμπει από ευτυχία.

Όπως σας έχουμε πει, όταν το ζευγάρι ανταλλάζει βέρες, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κάνουν το ίδιο. Ο Νικηφόρος βγάζει από την τσέπη του δύο βέρες και ζητάει από την αγαπημένη του να δεσμευτούν, άτυπα!

Η Ασημίνα πετάει στα σύννεφα. Κρυφά από όλους, ανταλλάζουν τις δικές τους βέρες και δίνουν όρκους αγάπης. Μόνο που ο παπά Γρηγόρης τους βλέπει από μακριά, με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να αποκαλύπτεται.

Μπροστά σε όλους τους συγχωριανούς του, ανακοινώνει πως αυτή την ημέρα παντρεύτηκαν δύο ζευγάρια και όχι ένα. Παντρεύτηκαν η Δρόσω και ο Κωνσταντής, αλλά και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Ο παπά Γρηγόρης δίνει τις ευχές του και όλοι γλεντούν χαρούμενοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage