Φαίη Σκορδά: Έληξε το τελεσίγραφο χωρίς συμφωνία! Φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 15:31

Φαίη Σκορδά: έξοδος με πρώην συνεργάτη της

Ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και θα συνεχίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Με τη Φαίη Σκορδά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Την ώρα μάλιστα που πέρασε και η διορία του τελεσίγραφο του καναλιού στην παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά ακόμη δεν έχει υπογράψει σε αντίθεση με τον Λιάγκα, αφού δεν έχει συμφωνήσει με το νέο Πρωινό και τον ρόλο της. Η παρουσιάστρια δεν θέλει να έχει λιγότερο χρόνο από τον πρώην σύζυγό της και νυν συμπαρουσιαστή της. Εκείνος μπορεί να ξεκινά στο δίωρο 10-12 με πιο ενημερωτική εκπομπή κι εκείνη θέλει να αναλαμβάνει τα ηνία στο δίωρο 12-2.
Επίσης, νιώθει ότι με την κατανομή της εκπομπής δεν θα είναι εκείνη το πρώτο βιολί. Και αυτό δεν το θέλει με τίποτα. Γι’ αυτό το team της αλλά ούτε και η ίδια έχουν υπογράψει ακόμη.
Σύμφωνα με το youfly, η Φαίη Σκορδά και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται ένα βήμα (μισό για την ακρίβεια) από το οριστικό διαζύγιο και το τέλος της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά λήγει μεν στις 30 Ιουνίου, δηλαδή σε μια εβδομάδα, όμως το λεγόμενο deadline έληξε χθες, με τις δυο πλευρές να μην έχουν έρθει σε καμία συμφωνία.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, και ο ίδιος προσωπικά “έκλεισε” την Άρια Καλύβα, “ανανέωσε” τον Τάσο Τεργιάκη και θέλει να κρατήσει και τη Φωτεινή Πετρογιάννη για το ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος. Ενώ παίζει και η παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη.
Η κατάσταση με τη Φαίη αυτή τη στιγμή είναι οριακή. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της; Δύο κανάλια περιμένουν στη γωνία για να εντάξουν τη Φαίη Σκορδά στην πρωινή τους ζώνη. Με το ένα να είναι φαβορί.
Ο λόγος για τα STAR και OPEN. Το δεύτερο έχει ήδη παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά φυσικά δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να εντάξει την Φαίη στο δυναμικό του. Και το STAR φέρεται ως το φαβορί για την απόκτησή της αν φύγει από τον ΑΝΤ1.
Μάλιστα το σενάριο αυτό συγκεντρώνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες αν αναλογιστεί κανείς ότι το φετινό Breakfast μας αποχαιρετά. Κι αυτό γιατί εκτός από τον Γιώργο Καρτελιά αναμένεται να αποχωρήσει και η Ελίνα Παπίλα. Σίγουρα είναι μεγάλη αντροπή η συγκεκριμένη είδηση, αλλά δείχνει και τους στόχους του STAR για τη νέα σεζόν.