Ελένη Μενεγάκη: Πήρε δέκα κιλά και της… πάνε πολύ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιουνίου 2022 16:52

Τι και αν από τα 52 κιλά έφτασε στα 62; Η Ελένη Μενεγάκη έχει σώμα που θα ζήλευσαν πολλές νέες γυναίκες και μάλιστα πλέον δείχνει πιο υγιής.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει κιλά το τελευταίο διάστημα. Είναι κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Στη συγκεκριμένη φοράει μαγιό. Φυσικά, δεν μπήκε στον κόπο να βάλει φίλτρα και διάφορα ώστε να «θολώσει» την εικόνα.

Στη θέση της πολλές θα είχαν… φρικάρει αλλά για εκείνη τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά.

Ακόμη και τα σχόλια από τους followers της κάτω από τη σχετική ανάρτηση, ήταν κολακευτικά. Η αλήθεια είναι πως το πρόσωπο και το σώμα της Μενεγάκη δείχνουν πιο υγιή και η ίδια φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι συνεργάτες της υποστηρίζουν ότι για τα κιλά που πήρε, την ευθύνη φέρει η εκπομπή της! Για την ακρίβεια, η ενότητα της μαγειρικής.

Η παρουσιάστρια δεν μπορεί να αντισταθεί στα νόστιμα και λαχταριστά φαγητά που φτιάχνονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα διαφημιστικά διαλείμματα επισκέπτεται συχνά την κουζίνα και τα δοκιμάζει.

Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει βάρος. Η ζυγαριά της που για καιρό ήταν «κολλημένη» στα 52 κιλά, πλέον δείχνει 62…

Πάντως, η Μενεγάκη απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν πως έχει τη θέληση να χάσει κιλά αν κρίνει ότι αυτό πρέπει να κάνει. Η παρουσιάστρια κάνει τη δική της αποτοξίνωση και εμποδίζει την κατακράτηση. Μέσα σε δύο εβδομάδες η διαφορά στο σώμα της γίνεται αισθητή.

Η δίαιτα που ακολουθεί, περιλαμβάνει τρία κύρια γεύματα. Το σημαντικό είναι πως δεν στερείται τις αγαπημένες της γεύσεις.

Άλλωστε, είναι λάτρης του καλού φαγητού. Φροντίζει, πάντως, να μαγειρεύει υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για τα μέλη της οικογένειάς της.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν έχουν καμία θέση στο τραπέζι της. Ανάμεσά τους, το αλκοόλ όπως και ό,τι έχει σχέση με το fast food.