Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη ακολουθεί στον θάνατο τον Δούκα!

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη ακολουθεί στον θάνατο τον Δούκα!

Όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες τόσο μεγαλώνει και η αγωνία του κοινού. Το σίγουρο είναι ότι πριν από την απόδοση δικαιοσύνης για όλους τους ήρωες θα έχουμε αρκετές απώλειες.

Στις Άγριες Μέλισσες, όσο περνούν οι μέρες τόσο μεγαλώνει και ο κύκλος αίματος. Σας αποκαλύψαμε ότι πολλοί ήρωες θα χάσουν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ο Δούκας Σεβαστός. Είτε στη φυλακή που υποστηρίζουν τα μισά spoilers είτε από το χέρι του Ακύλα που λένε τα υπόλοιπα, η αλήθεια είναι ότι ο άλλοτε άρχοντας του κάμπου θα αφήσει την τελευταία πνοή του.

Ίσως για εκείνον να είναι η λύτρωση που περίμενε βλέποντας τα παιδιά του να μην του δίνουν σημασία και να νιώθουν έχθρα για τις πράξεις του. Οι οποίες σίγουρα τους πλήγωσαν πάρα πολύ.

Η είδηση του θανάτου του Δούκα θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παντοδύναμος Σεβαστός φεύγει από τη ζωή. Και περισσότερο από όλους η Μυρσίνη.

Μπορεί η σχέση τους στη σειρά του ΑΝΤ1, ειδικά τελευταία να πέρασε πολύ μεγάλη κρίση, να έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού όμως πάντα υπάρχει ένα «αλλά». Για τη Μυρσίνη ο Δούκας ήταν πάντα ο άνδρας της ζωής της. Ο άνδρας που αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Και πλέον ο πόνος είναι αβάσταχτος και η ζωή της χωρίς νόημα.

Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί τον χαμό του, παρά τα όσα είχαν γίνει. Και η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της απουσίας του. Δεν μπορεί να ζει τον Δούκα.

Πέφτει σε κατάθλιψη και σύμφωνα με το TV24, παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν φυτό. Η μόνη της συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα που τη φροντίζει, είναι τα οράματα από το παρελθόν. Και έτσι μόνη της πεθαίνει στο κρεβάτι της.

Η Μυρσίνη έζησε μία ζωή δίπλα στον Δούκα Σεβαστό. Και τον ακολουθεί και στον θάνατο, αφού δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον.