Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ στο ίδιο χειρουργείο

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ στο ίδιο χειρουργείο

Ο Αστέρης στον Σασμό έχει πάρει την απόφασή του και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει έστω και μισό βήμα πίσω. Είναι αποφασισμένος να υποστεί τη δοκιμασία του δύσκολου χειρουργείου, αρκεί η αγαπημένη του Αργυρώ να γίνει καλά.

Στον Σασμό, οι Σταματάκης δεν μπορεί να βλέπει άλλο την Αργυρώ να υποφέρει. Είναι συμβατός δότης και θα της δώσει το νεφρό του για να σώσει τη Βρουλάκη από τον θάνατο. Ξέρει ότι η Αργυρώ τον μισεί για τον θάνατο του Πετρή. Και ότι όλη η οικογένειά της δεν θέλει καμία σχέση με τους Σταματάκηδες. Επίσης ξέρει ότι δεν μπορεί να σβήσει αυτό το μίσος αλλά δεν κάνει πίσω.

Η απόφασή του είναι να σώσει την Αργυρώ και θα το κάνει με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κινδυνεύσει η δική του η ζωή.

Η μεγάλη στιγμή που ο Αστέρης θα κάνει το μεγάλο βήμα πλησιάζει. Μαθαίνει πως είναι συμβατός δότης και δέχεται να κάνει το χειρουργείο που θα σώσει την Αργυρώ, στη σειρά του Alpha. Βέβαια, αυτό που παλεύει μανιωδώς, είναι να κρατήσει το μυστικό του κρυφό. Δεν είναι και τόσο εύκολο. Ήδη η Μαρίνα το γνωρίζει. Απλώς αποφασίζουν να κάνουν μία συμφωνία σιωπής. Η Μαρίνα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Δεν θα αντέξει να χάσει και το άλλο παιδί της.

Το χειρουργείο αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο και ο Αστέρης είναι μόνος του σε αυτό

Οι γιατροί τον συμβουλεύουν να μην κάνει μόνος αυτό το ταξίδι. Του προτείνουν να πάρει μαζί του κάποιο πρόσωπο, που θα τον βοηθήσει στη διαδικασία αυτή.

Έτσι, ο Μαθιός μαθαίνει την αλήθεια, αναγκαστικά. Ο Αστέρης χρειάζεται κάποιον δίπλα του στο δύσκολο αυτό χειρουργείο. Έτσι, μιλάει στον αδελφό του για τα σχέδιά του και του ζητάει να πάει μαζί του ως την Αθήνα. Για να καλύψουν την ξαφνική αναχώρησή τους τα δύο αδέλφια λένε πως θα πάνε ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Ο Μαθιός εξηγεί στην Βασιλική πως πρέπει να πάει με τον αδελφό του στην Ιταλία, για να συζητήσουν για μία νέα δουλειά. Όλοι διχάζονται με αυτό το ταξίδι, κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται τη μεγάλη αλήθεια.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ μπαίνουν στο ίδιο χειρουργείο, στη σειρά Σασμός. Ο ένας βρίσκεται δίπλα στον άλλον. Ο Αστέρης καταφέρνει να την κοιτάξει, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του από τη νάρκωση. Η διαδικασία αυτή ξεκινά όλοι βρίσκονται σε τεράστια αγωνία.