Βόμβα στον Σασμό! Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στον δεύτερο κύκλο και τα ανατρέπει όλα

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2022 14:30

Βόμβα στον Σασμό! Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στον δεύτερο κύκλο και τα ανατρέπει όλα

Νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές στον Σασμό από τη νέα σεζόν, αναμένονται για να κρατηθεί αμείωτο στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης είχε προαναγγείλει όχι ένα αλλά τουλάχιστον δύο δυνατά ονόματα ηθοποιών. Τα οποία θα εισβάλλουν στον Σασμό για να ενισχύσουν το σενάριο και τις εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς.

Ο Στέλιος Μάινας είναι το πρώτο από τα μεγάλα ονόματα που μας υποσχέθηκε ο συγγραφέας. Σύμφωνα με το youfly ο ηθοποιός αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη σειρά Σασμός. Ενώ όπως φαίνεται ο Alpha κάνει μια καλή επένδυση στη μυθοπλασία, που του έφερε σημαντικά έσοδα τη χρονιά που πέρασε.

Μάλιστα ο παραγωγός του «Σασμού» ο κ. Γιάννης Καραγιάννης εδώ και καιρό συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Στέλιο Μάινα. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έπεσαν μάλιστα και οι σχετικές υπογραφές των συμβολαίων.

Ο Στέλιος Μαίνας όπως αποκάλυψε προημερών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, ο συγγραφέας της σειράς «Σασμός» Σπύρος Πετρουλάκης προορίζεται να αναλάβει ένα ρόλο «φωτιά». Υποδυόμενος ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Άραγε είναι αυτός ο λόγος που δεν θα τον δούμε στο Νησί 2 – Μια νύχτα του Αυγούστου; Γιατί όπως ξέρουμε η πλοκή του σεναρίου ξεκινά μετά τη δολοφονία της Άννας από τον Ανδρέα Βανδουλάκη. Κι αυτό συνέβη πολύ πριν να αποβιώσει ο Γιώργης.

Να σημειώσουμε ότι και το μικρό πέρασμα που έκανε ο Στέλιος Μάινας πέρυσι από τη σειρά Κομάντα και Δράκοι, ήταν συγκλονιστικό.