Ναταλία Γερμανού για Αρσενάκο-Ζόζεφιν: «Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μία κακή τους στιγμή»

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2022 15:14

Ιδιαίτερα δηκτική ήταν η Ναταλία Γερμανού για την συμπεριφορά που επέδειξαν όπως καταγράφηκε σε βίντεο ο Γιώργος Αρσενάκος και η Ζοζεφίν κατά την διάρκεια των μουσικών βραβείων Mad.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στα social media και ειδικότερα στο Tik tok εμφανίζεται ο γενικός διευθυντής της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος να σπρώχνει με δύναμη έναν νεαρό ο οποίος μπήκε καταλάθος μπροστά του και του έκοψε το πλάνο από το τηλεοπτικό γύρισμα των μουσικών βραβείων.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο Γιώργος Aρσενάκος να σηκώνεται πάνω και να σπρώχνει με δύναμη τον νεαρό ο οποίος κρατάει μερικά μπουκάλια νερό.

Η Ναταλία Γερμανού για ακόμα μία φορά δεν χαρίστηκε και ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη από την στάση τους

«Δεν θέλω να είμαι επιθετική, θα πω απλώς ότι είναι μια κακή στιγμή του Γιώργου Αρσενάκου αυτό που θα παρακολουθήσουμε στο βίντεο που θα δείτε αμέσως.

Ό,τι κι αν είναι, δεν σπρώχνουμε έναν άνθρωπο για να μην μας χαλάσει το story. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Γιώργος Αρσενάκος που τον γνωρίζω πολλά χρόνια και η Ζόζεφιν με την οποία δεν έχω τίποτα, νιώθει το κορίτσι ότι είναι η Αριάνα Γκράντε, πώς γνώριζαν εξ αρχής ότι θα βραβευτούν;»

Από την άλλη ο Τάσος Ξιαρχό έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γιώργο Αρσενάκο λέγοντας πως ο νεαρός ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικός και περνούσε συνεχώς από μπροστά τους για να πάει στην παρέα του σνακ και ποτά.