Αργύρης Πανταζάρας: Το ευχαριστώ και το αντίο στον Λάζαρο Γεωργακόπουλο από τον Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 13:07

Ο Αργύρης Πανταζάρας αποχαιρετά τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο από τον Σασμό

Ο Αργύρης Πανταζάρας θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στον τηλεοπτικό του πατέρα στον Σασμό, Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Τον οποίο είδαμε την εβδομάδα που πέρασε στην τελευταία του σκηνή στη σειρά

Η συνεργασία τους ήταν άψογη στον Σασμό και δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα μαζί σε νέα σειρά στον Alpha. Ο Αργύρης Πανταζάρας είπε το ευχαριστώ του στον Λάζαρο Γεωργακόπουλο μέσα από stories στον λογαριασμό του στο Instagram.

Οι δύο σκληροί άνδρες που την τελευταία στιγμή πριν αποχωριστούν οριστικά είπαν όσα ήθελαν ο ένας στον άλλον καθήλωσαν με την ερμηνεία τους το τηλεοπτικό κοινό στα τελευταία επεισόδια.

Κοινοποιώντας δύο φωτογραφίες τους από τα γυρίσματα της σειράς, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο: «Mr Λάζαρε σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε».

Ο Αγρύρης Πανταζάρας θα είναι η επόμενη σημαντική απώλεια για τον Σασμό. Αφού θα δούμε τον Γεράσιμο να παίρνει μετάθεση και να φεύγει για πάντα από την Κρήτη.

Ο ηθοποιός σχολίασε τον αποχαιρετισμό του στο Instagram, ενώ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ήμελλο και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.
Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια, ο Αργύρης Πανταζάρας αποχαιρέτησε τον Σασμό. Πάντως, δεν πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, για την ακρίβεια δεν θα αλλάξει ούτε κανάλι. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες θέλουν να έχει κλείσει στη σειρά Παράδεισος που θα μεταδοθεί από το κανάλι της Κάντζας. Και το καλύτερο; Μαζί του πολύ πιθανό να είναι και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Τηλεοπτικός πατέρας και γιος αναμένεται να συναντηθούν ξανά.