Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έγινε παππούς και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 14:53

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έγινε παππούς και δεν το πήρε είδηση κανείς!

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης πριν λίγες μέρες έγινε παππούς και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει κάθε λόγο να μιλάει για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτό του παππού στο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η κόρη του πριν από είκοσι μέρες.

Ο ηθοποιός έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλάει δημόσια για την οικογένειά του.

«Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση. Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα. Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου-που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι- οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για την κόρη του.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το κίνημα metoo: «Γίνεται μόδα και μας παρασύρει»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στο κίνημα metoο

«Με ανθρώπους που γνωρίζεις έστω και λίγο, μας εκπλήσσει η σκοτεινή τους πλευρά δυσάρεστα και λες δε θέλω να είναι αλήθεια.. Έχω ακούσει να κατηγορούνται άδικα άνθρωποι πολλές φορές. Γίνεται από παραλογισμό, από εκδίκηση. Υπάρχει μία περίπτωση του MeToo που γνωρίζω τον άνθρωπο, ξέρω ότι ήταν εντελώς άδικο αυτό που συνέβη. Αυτό που έχει υποστεί από μία παράλογη κατηγορία είναι τρομακτικό. Δεν μπορούμε να τους δικάζουμε πριν υπάρξουν όλες οι διαδικασίες, είναι άδικο ακόμα κι αν είναι ένοχοι».

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε γιατί αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις και το εάν έχει δεχθεί τηλεοπτική πρόταση για Talent Show

Γιατί αποφεύγετε τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις;

Αν πήγαινα συνέχεια, δεν θα με ήθελαν, θα με έλεγαν μαϊντανό. Σοβαρά, όμως, δεν είναι ότι αποφεύγω κάποιες εκπομπές, δεν το κάνω από σνομπισμό σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι δεν έχω τι να λέω συνέχεια. Από την άλλη, μέσα στην όλη κούραση, αναρωτιέμαι “τι θα δει και θα ακούσει πάλι ο κόσμος από μένα;”. Οπότε δεν πηγαίνω, όταν δεν έχω να συζητήσω κάτι.

Δεχτήκατε πρόταση για κριτική επιτροπή σόου;

Όχι, ούτε για σόου ούτε για τηλεπαιχνίδι που θα το ήθελα. Τα σόου δεν μου ταιριάζουν ως ιδιοσυγκρασία, αλλά ένα τηλεπαιχνίδι θα το ήθελα.

Για παράδειγμα, βλέπω τα τηλεπαιχνίδια που κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος και είναι καταπληκτικός. Εγώ, όμως, θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζαν, θα ήθελα κάτι άλλο.