Survivor: η Μαίη και ο Νίκος είναι στον πρώτο τάκο αυτής της εβδομάδας

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 08:10

Survivor: η Μαίη και ο Νίκος είναι στον πρώτο τάκο αυτής της εβδομάδας
Το Survivor αυτή την εβδομάδα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Αφού η διπλή αποχώρηση θα αφήσει μόνο τέσσερις για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό

Πλέον, στις καλύβες του Survivor έμειναν μόλις έξι παίκτες και στις δυο παρέες υπάρχει και πάλι αριθμητική ισορροπία. Όλα αυτά την ώρα που ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα.

Δύο παίκτες θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα και τέσσερις θα είναι εκείνοι που θα καθίσουν στις πολυπόθητες καρέκλες του Ημιτελικού.

Οι έξι παίκτες του Survivor επιδόθηκαν σε ένα σκληρό αγώνα για την ασυλία καθώς κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα αποχωρήσει, λίγο πριν το φινάλε. Όπως είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις ούτως ώστε να διαμορφωθεί η τελική τετράδα. Η μία αποχώρηση θα γίνει αύριο και η δεύτερη την επόμενη Κυριακή.

Την ατομική ασυλία κέρδισε για ακόμα μία φορά ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει δείξει τεράστια δυναμική και βάζει πλώρη για το μεγάλο τελικό του Survivor. Ο Άρης Σοϊλέδης, έμεινε ασφαλής μόνο για το πρώτο συμβούλιο, καθώς σήμερα θα δούμε νέο αγώνα ασυλίας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε για τις δύο ομάδες η κάλπη αποφάσισε. Έτσι ώστε να καθοριστεί ο πρώτος υποψήφιος ή οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα έδειξε ισοψηφία κι έτσι προέκυψαν δύο παίκτες για αποχώρηση. Αυτοί ήταν ο Νίκος Γιάννης κι η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Η Μαίη είπε πως το περίμενε να είναι ξανά υποψήφια, όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά  κι ότι δεν έχει καταλάβει τα κριτήριά με τα οποία την ψηφίζουν και την έχουν βάλει στο στόχαστρο. Ωστόσο περιμένει από τον κόσμο να τη στηρίξει με την ψήφο του.

Ο Νίκος δήλωσε πως ήθελε να είναι υποψήφιος για να δει αν ο κόσμος τον θέλει στο Survivor και θέλει να τον στηρίξει. Βέβαια αυτή η υποψηφιότητα τον βάζει σε κίνδυνο αποχώρησης, αλλά ελπίζει ότι αυτό δεν θα γίνει.