Έσπασε η παράδοση: Ένας άνδρας ποζάρει στο εξώφυλλο του Cosmopolitan

5 Δεκεμβρίου 2019 17:36

βανες

Ο διάσημος κομμωτής και τηλεπερσόνα Τζόναθαν βαν Νες πρωτοπορεί καθώς ποζάρει για το εξώφυλλο του Cosmopolitan, ένα έντυπο που εδώ και 35 χρόνια έχει πάντα μία γυναίκα στο εξώφυλλό του.
Μάλιστα, ο διάσημος κομμωτής και γκουρού της αγάπης, ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου του Cosmpolitan UK, με ένα πορτοκαλί τούλινο φόρεμα και με ένα ζευγάρι sneakers Nike Cortez. Το εξώφυλλο αναφέρει μόνο: «Ναι. Τα καταφέραμε. Είστε ευπρόσδεκτοι» με έντονη μαύρη γραμματοσειρά. Ο Τζόναθαν βαν Νες πόσταρε επίσης τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Το σώμα μου είναι έτοιμο. Το πρώτο μη γυναικείο εξώφυλλο του Cosmopolitan UK εδώ και 35 χρόνια».
Το Cosmopolitan είχε στο παρελθόν φιλοξενήσει τα μέλη του ανδρικού συγκροτήματος One Direction στο εξώφυλλό του το 2012, αλλά ο Βαν Νες σηματοδοτεί την πρώτη σόλο μη γυναικεία προσωπικότητα που εμφανίζεται στο εξώφυλλο, με πρώτο να έχει κάνει το ίδιο τον Boy George τον Δεκέμβριο του 1984. Αυτό το σημαντικό ορόσημο έρχεται μόλις λίγους μήνες αφότου ο διάσημος κομμωτής και τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως είναι θετικός στον ιό HIV στα απομνημονεύματά του «Over The Top», που κυκλοφόρησαν στις 24 Σεπτεμβρίου.
Στο βιβλίο του, ο Βαν Νες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με τον ιό HIV σε ηλικία 25 ετών, μετά μια λιποθυμία, ενώ χτένιζε έναν πελάτη του. Τώρα μιλά στο Cosmopolitan για το πώς είναι να ζει με τον ιό: «Αυτή είναι μόνο η αρχή. Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις όσον αφορά στη ζωή κάποιου με HIV. Το στίγμα και η δυσκολία γύρω από τη θεραπεία είναι αυτά που το δημιουργούν όλο αυτό. Η δουλειά μου μόλις άρχισε».

βαννεσ