Δύσκολες ώρες για την Χαρούλα Αλεξίου – Ο θάνατος που την «γονάτισε»

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 16:00

Δύσκολες ώρες για την Χαρούλα Αλεξίου - Ο θάνατος που την «γονάτισε»

Δύσκολες ώρες για την Χαρούλα Αλεξίου καθώς έφυγε από τη ζωη η συνθέτης και στιχουργός, Βάσω Αλαγιάννη.

Έφυγε στον ύπνο της η συνθέτης και στιχουργός μιας σειράς επιτυχημένων τραγουδιών, Βάσω Αλαγιάννη, όπως το «Απόψε Σιωπηλοί» του Νίκου Παπάζογλου, «Αχ Ελλάδα Σ’ Αγαπώ», «Υδροχόος», «Γλάρος».

Η διάσημη τραγουδίστρια, Χαρούλα Αλεξίου την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

«Αυτή η γυναίκα που ήταν τόσα πολλά πράγματα.

Η «Svarno» .

Που έγραφε τραγούδια

Που θεράπευε με Reiki

Που συμβούλευε με αυτογνωσία

Που αγαπούσε με πάθος

Που κάπνιζε πολύ

Που έραβε

Που έπλεκε

Που μας μάλωνε να ξυπνήσουμε

Που γελούσε σαν μωρό

Που τραγουδούσε

Που ταξίδευε πολύ

Που μας γέμιζε δώρα

Η Βάσω Αλλαγιάννη που την τραγούδησα κι εγώ με τους στίχους του Ρασούλη και τους δικούς της στον Ζαμπέτα όπως την τραγούδησαν και τόσοι άλλοι.

Η “Svarno” η φίλη μου και master μου στο Reiki

Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της για να αναπαυτεί για πάντα», έγραψε η τραγουδίστρια.

Χάρις Αλεξίου: Η υιοθεσία του γιου της, οι αμφιβολίες και ο Μάνος Λοΐζος

Η Χάρις Αλεξίου έχει υιοθετήσει έναν γιο, τον 38χρονο σήμερα Μάνο Θεοφίλου, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο Μάνο Λοΐζο.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου έχει παντρευτεί δύο φορές. Πρώτος της σύζυγος ήταν ο παραγωγός Αχιλλέας Θεοφίλου. Ο δεύτερος γάμος έγινε με τον μάνατζέρ της, Σωτήρη Μπασιάκο. Παράλληλα, έχει υιοθετήσει τον Μάνο Θεοφίλου, όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός.

Ο γιος της πήρε το όνομα Μάνος από τον σπουδαίο συνθέτη Λοΐζο, τον αγαπημένο φίλο της μητέρας του.

Η Αλεξίου έχει παραδεχθεί ότι η απόφαση της υιοθεσίας τη… βασάνιζε πολύ καιρό καθώς διατηρούσε αμφιβολίες για το αν έπραξε σωστά.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό», είχε πει αναφερόμενη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Και πρόσθεσε: «Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία. Αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε».

Όπως προκύπτει, πάντως, εκ του αποτελέσματος, τα πήγε περίφημα.

Ο Θεοφίλου μεγάλωσε σε μία οικογένεια όπου είχε τα πάντα. Και κυρίως αγάπη!

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια.

Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτα άλλο. Θυμάμαι τις καθημερινές να ζω στο περιβάλλον της μητέρας μου και τα Σαββατοκύριακα στο περιβάλλον του πατέρα μου. Χώρισαν όταν ήμουν μικρός, σχεδόν έξι χρονών και έχω πάρα πολύ λίγες αναμνήσεις από εκείνη την ηλικία», είπε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Στο γυμνάσιο και στο λύκειο ήμουν πάντα ο γιος της Αλεξίου, γιατί τον Θεοφίλου ήταν λογικό να μην τον ξέρει το ευρύτερο κοινό. Μου έκανε κακό στην ψυχολογία αλλά με δουλειά με τον εαυτό μου και τη μητέρα μου το ξεπέρασα».