Ο Παράδεισος: Όταν ο Σασμός συναντά τις Άγριες Μέλισσες…

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 10:00

Ο Παράδεισος: Όταν ο Σασμός συναντά τις Άγριες Μέλισσες...
Σύμπραξη Σασμού και Άγριων Μελισσών θα έχουμε στη σειρά ο Παράδεισος που ετοιμάζει ο Alpha. Κι αυτό γιατί ξέραμε ότι έχουν κλείσει οι Αργύρης Πανταζάρας και Λάζαρος Γεωργακόπουλος από τον Σασμό.

Είχε προηγηθεί ο Τάσος Νούσιας που πρόλαβε και… πέθανε νωρίς από τον Μαθιό. Πλέον, έρχονται απευθείας από το Διαφάνι ο Χρήστος Πλαΐνης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Και οι δύο συμφώνησαν σε όλα με την παραγωγή. Επίσης είπε το ναι και η Θεοδώρα Τζήμου που εντάσσεται στο καστ της νέας σειράς. Όσον αφορά τον ρόλο της, θα είναι μια ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος και θα έχει σημαντικό λόγο στην εξέλιξη και την πλοκή της ιστορίας.

GNTM: ο πρώτος καυγάς Βίκυς – Σοφίας

Σε αντίθεση με προηγούμενους κύκλους όπου τα πρότυπα των μοντέλων έμοιαζαν συγκεκριμένα και περιορισμένα, στο νέο GNTM όλα αλλάζουν. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Ενώ θα υπάρξουν εντάσεις. Όπως αυτή ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Στα πρώτα γυρίσματα υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση. Αφορμή στάθηκε ένα plus size μοντέλο, στο οποίο Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας έδωσαν αρνητική ψήφο, σε αντίθεση με τους Χατζηπαντελή και Σοφρωνίου που την ήθελαν και για την συνέχεια. Τότε η Σοφία Χατζηπαντελή χρησιμοποίησε την wild card που έχει στη διάθεσή της, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Βίκυς Καγιά. Αυτό υποστήριξε το OPEN Weekend.

Ο μιντιάκιας: κλείδωσε η μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM!

Βάλια για αντι-Φλορίντα;

Το κενό της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο πάνελ του Mega Καλημέρα δεν θα μείνει ανοιχτό. Ήδη τρεις γυναίκες έχουν περάσει από δοκιμαστικό ενώ πιθανότατα να συμβεί το ίδιο και με άλλα πρόσωπα στο μέλλον. Για την ώρα πάντα η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Άννα Ζηρδέλη και η Νάνσυ Παραδεισανού φαίνεται πως εξετάζονται από την παραγωγή της εκπομπής.

Θυμίζουμε ότι τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, εκτός από τον Τροχό της Τύχης, την είδαμε και στα backstage του Voice ενώ το προφίλ των άλλων δύο έχει έναν πιο δημοσιογραφικό χαρακτήρα. Το μόνο σίγουρο είναι το κενό θα καλυφθεί από γυναίκα.

Περί Φαίης και ΣΚΑΪ

Το φλερτ του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά δεν είναι τωρινό. Υπήρχε εδώ και καιρό. Την περίοδο που το κανάλι του Φαλήρου είχε προσεγγίσει και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρωινή ζώνη του. Τώρα δεν υπάρχει θέμα, γι’ αυτό και υπήρξε διάψευση από στελέχη του σταθμού. Άλλωστε, ο ΣΚΑΪ έχει κλείσει τη Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή που ήθελε στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για το πάνελ της εκπομπής. Σίγουρος θεωρείται ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ενώ παίζει δυνατά και η Μαριλού Ρεπαπή. Η οποία πάντως παίζει και για το Star, αν δεν προχωρήσει το φλερτ με τη Σκορδά.

Ο μιντιάκιας