Βόμβα στον Σασμό: Έτοιμος να πει το «ναι» ο… κακός των Μελισσών Γιώργος Γεροντιδάκης

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 12:20

Βόμβα στον Σασμό: Έτοιμος να πει το «ναι» ο… κακός των Μελισσών Γιώργος Γεροντιδάκης

Η παραγωγή στον Σασμό ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την επόμενη σεζόν. Όπου οι εξελίξεις αναμένεται και πάλι να είναι καταιγιστικές.

Στον Σασμό σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ότι εισβάλλει ένας διάσημος πρωταγωνιστής. Ο οποίος θα παίξει κομβικότατο ρόλο στη συνέχεια της σειράς του Alpha. Ο λόγος για τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή και θα ξεκινήσει γυρίσματα στην Κρήτη για τον δεύτερο κύκλο.
Αυτό είναι το πρώτο μπαμ στον Σασμό της νέας σεζόν. Έρχεται και δεύτερο επίσης πολύ ηχηρό. Από πού; Απευθείας από το… Διαφάνι. Αγαπημένος πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών αμέσως μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Alpha και τον Σασμό.

Πρόκειται για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων, προκειμένου να ενταχθεί στη σειρά. Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος στις Άγριες Μέλισσες έδωσε ρεσιτάλ στον ρόλο του Μελέτη μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να μπει στον Σασμό. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, του έχει προταθεί ο ρόλος ενός Κρητικού που θα αποδειχθεί κλειδί για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, όπως για παράδειγμα με τον Στέλιο Μάινα, αλλά οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες. Και το κυριότερο υπάρχει κοινή διάθεση για συμφωνία. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ στα social media έχει και πολύ ισχυρό φαν κλαμπ.

Και οι εκπλήξεις, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν πρόκειται να τελειώσουν εδώ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Στον Σασμό θα υπάρξουν και άλλες… εισβολές. Και δεν αποκλείεται να έρθουν κι άλλοι από το Διαφάνι.