Φαίη Σκορδά: «Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κ. Λατινοπούλου παρακαλώ»

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 13:56

Η Φαίη Σκορδά για ακόμα μία φορά μίλησα εναντίον της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τις ακραίες και ρατσιστικές τοποθέτησης της που κάνει συχνά μέσα από τα social media.

Η παρουσιάστρια ξεκαθαρίσεις πρέπει κάποιος να κατεβάσει τον λογαριασμό της Αφροδίτης λατινοπούλου σε Instagram και Twitter διότι χρησιμοποιεί ρατσιστική ρητορική

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα»

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας καταφέρθηκε εναντίον της Φαίης Σκορδά λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κάποιον να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη και την άποψή του

«Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».

https://youtu.be/HZDZQgwDjDk