Γιάννα Αγγελοπούλου: Χλιδάτο πάρτι στη βίλα της για τον μικρό εγγονό της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Ιουνίου 2022 19:12

Ένα χλιδάτο πάρτι έδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου με αφορμή τα βαφτίσια του εγγονού της, Θόδωρου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει αποκτήσει δύο εγγόνια από τον γιο της Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τη σύζυγό του, Έλλη Παπαδιαμάντη. Το πρώτο είναι η Ιωάννα, το δεύτερο ο Θόδωρος, προς τιμήν του οποίου έγινε το κοσμικό event της Πέμπτης.

Στο μεγαλύτερο πάρτι που έλαβε χώρα στην Αθήνα μετά τη χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού, η Αγγελοπούλου δεξιώθηκε τους υψηλούς καλεσμένους της στον κήπο της Φιλοθέης, ψηλά στο λόφο.

Ανάμεσά τους η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την οικοδέσποινα. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Εντούτοις, η κυβέρνησή του «εκπροσωπήθηκε» από κορυφαίους υπουργούς, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Υπήρχε ζωντανή μουσική και όλοι διασκέδασαν για πολλές ώρες. Στην αρχή ένας περφόρμερ ερμήνευσε στα αγγλικά τραγούδια παλιάς εποχής και ακολούθησε μία καταπληκτική μπάντα μαύρων μουσικών.

Στο τέλος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες του.

Τα βλέμματα καθ’ όλη τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς προσέλκυσαν η Αγγελοπούλου με το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε καθώς και η Μαριάννα Λάτση που προτίμησε μίνι φόρεμα.

Το μενού ήταν πλούσιο. Η Αγγελοπούλου είχε προβλέψει καθιστό δείπνο.

Πάντως, υπήρξε και μία… ένσταση από τους καλεσμένους και αυτή αφορούσε τον self service μπουφέ. Όπως λεγόταν σε πηγαδάκια, σε μια εποχή που ο φόβος του κορωνοϊού ελλοχεύει, δεν ήταν ό,τι καλύτερο να συγχρωτίζονται για να σερβιριστούν.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκαν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Στην είσοδο της βίλας διενεργήθηκε ενδελεχές «τσεκάρισμα» όλων των καλεσμένων με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Φυσικά, κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει στον χώρο του πάρτι. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για να προστατευθούν οι ιδιωτικές στιγμές των παρευρισκόμενων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η Αγγελοπούλου έχει άλλες δύο εγγονές από την κόρη της Καρολίνα και τον σύζυγό της, Βασίλη Αμβροσίου. Ο λόγος για την Ελιάνα και την Ισαβέλα.