Αθηναΐς Νέγκα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουνίου 2022 19:19

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Γιάννη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Αθηναΐς Νέγκα διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα, αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις με τον σύζυγό της, Γιάννη. Επιπλέον, δεν αναρτά φωτογραφίες μαζί του.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μία εξαίρεση και «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα δύο στιγμιότυπα μαζί του από την παρουσίαση του βιβλίου «Το απωθημένο φυγείν αδύνατον» της Μαρίας Παναγοπούλου.

Τις συνόδεψε με το παρακάτω κείμενο: «Εγώ και ο τυχερός σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. Εγώ και ο τυχερός σύζυγος, έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες.

Εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν έχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ό,τι και όπως μπορεί ο καθένας.

Θα κρατήσω λοιπόν αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. Κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της.

Από την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παναγοπούλου. Το απωθημένο φυγείν αδύνατον των @psichogiosbooks που ήταν ο λόγος να βγούμε.

Διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενώ ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται – ως πότε άραγε;».

Υπενθυμίζεται πως η Νέγκα είναι κατά δεκατέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον άνδρα της.

Έχει δηλώσει σχετικά με τη διαφορά ηλικίας: «Έχω έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός.

Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram ‘τυχερό σύζυγο’ γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή.

Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου».