Γη της ελιάς: Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουνίου 2022 09:00

Γη της ελιάς: Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο

Σήμερα γράφεται το φινάλε του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς. Και όλοι περιμένουν με αγωνία τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο. Το οποίο θα κρατήσει σε πολύ μεγάλη αγωνία τους τηλεθεατές. Αγωνία που θα κρατήσει μέχρι και το φθινόπωρο, οπότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος.

Στη Γη της Ελιάς το τέλος θα είναι ματωμένο. Αλλά για κάποιους θα είναι πολύ ευτυχισμένο. Θα είναι το επιστέγασμα ενός μεγάλου έρωτα.
Ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν πάρει την απόφαση να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όλα τα εμπόδια αποτελούν πλέον οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν για το ζευγάρι. Το οποίο είναι και το πλέον αγαπημένο του κοινού στη σειρά του Mega.

Στον πρώτο κύκλο ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν περάσει πάρα πολλά. Το αρχικό μίσος τους μετατρέπεται σε παθιασμένο έρωτα. Καρπός του οποίου είναι το μωρό τους. Βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την καταστροφή εξαιτίας του τροχαίου που είχε ο Φίλιπος με το παιδί, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.
Η αγάπη τους ξεπέρασε τα πάντα. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει χαρά στη Μάνη καθώς το ζευγάρι ολοκληρώνει τον έρωτά του παρουσία συγγενών και φίλων.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Μυστήριο δόθηκαν στη δημοσιότητα και είναι ομολογουμένως πολύ όμορφες.

Η Βασιλική πάει νύφη στην εκκλησία με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα με κλαδιά ελιάς σε άμαξα με τον πατέρα της όπως ήθελε. Τα έχει βρει με τον πατέρα της και με τον αδελφό της. Ξέρει ότι η μάνα της έχει αντιρρήσεις, αλλά εκείνη δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού θα είναι όμως το μοναδικό ευχάριστο γεγονός στον τέλος του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς. Τα δυσάρεστα θα είναι πολλά. Ένα από αυτά θα είναι η βίαιη σύλληψη της Αθηνάς από τον αστυνόμο Κουράκο μπροστά στους δικούς της. Αλλά και η απόπειρα βιασμού της Ευτυχίας από τον Ανέστη που θα καταλήξει στον θάνατό του.