Survivor: στον τάκο η Σταυρούλα – «Δεν θα λυγίσω, θέλω να παραμείνω»

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 08:00

Survivor: στον τάκο η Σταυρούλα - «Δεν θα λυγίσω, θέλω να παραμείνω»
Νικητής στον προτελευταίο αγώνα ασυλίας του Survivor ήταν ο Άρης και η ατμόσφαιρα για κάποιους παίκτες δεν είναι καθόλου καλή. Όταν βλέπουν φίλους τους να αποχωρούν και άλλους να πανηγυρίζουν

Η Σταυρούλα και ο Στάθης έδωσαν μάχη για να παραμείνουν στο Survivor, αν και υστερούσαν αριθμητικά. Τελικά την ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης και μαζί με την Ασημίνα και τη Μαίη, έστειλαν την Σταυρούλα στον τάκο.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά το αγώνισμα, οι παίκτες συγκινήθηκαν εξιστορώντας προσωπικές τους στιγμές και γεγονότα από τη ζωή τους. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε ότι ο πρώτος υποψήφιος για την τελευταία αποχώρηση λίγο από την τελική τετράδα του Survivor, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Σταυρούλα και ο Στάθης λυπούνται που έφυγε ο Νίκος

«Έφυγε ο Νίκος Γιάννης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Ήταν ένα φανταστικό παιδί. Μου στοίχισε που έφυγε. Δεν το περίμενα», τόνισε ο Στάθης. «Το σκέφτομαι και λέω… πραγματικά… είναι φορές που σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δηλαδή, δεν άξιζε να φύγει. Μπορεί να είχε συμβεί αυτό που είχε συμβεί με μένα και εκείνον αλλά σαν παιδί, σαν άνθρωπος, σαν μαχητής, σαν όλα, σαν προσωπικότητα, σαν ήθος, σαν χαρακτήρας, δεν άξιζε να φύγει. Δεν το πιστεύω ακόμα. Μου λείπει ήδη. Βλέπω τα σκεπάσματα του άδεια…», συμπλήρωσε η Σταυρούλα.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως το κακό νικάει το καλό κι αυτό δεν της αρέσει καθόλου: «Έμειναν άνθρωποι που πραγματικά δεν άξιζαν, βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα. Ότι μένουν άνθρωποι οι οποίοι κάνουν ψεύτικες παρέες γιατί τους συμφέρουν και για να προχωρήσουν στο παιχνίδι, για να πάνε στο Γαλάτσι που το έχουν τόσο άχτι όλοι τους. Και φεύγουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν ήθος, αξιοπρέπεια, καλοσύνη μέσα τους. Αυτά βλέπω και ξενερώνω. Δεν μπορώ να κάθομαι ούτε στον ίδιο χώρο μαζί τους, νιώθω ότι πνίγομαι και μια κακία να με κοιτά. Πραγματικά πέντε μήνες που είμαι εδώ, δεν μπορώ να συνυπάρχω ούτε στο ίδιο μέρος. Μόλις ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης, η Ασημίνα, ο Άρης κι η Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύρισαν κατευθείαν ότι πάμε τελικό»