Survivor All Star: έρχεται για την πιο μεγάλη έκδοση ριάλιτι ever! Κλειδώνουν οι συμμετοχές

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 10:30

«Πόλεμος» στην TV: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει σκληρό ριάλιτι απέναντι από το All Star Survivor

Το Survivor All Star είναι πανέτοιμο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τους παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 εώς σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους

Το πρώτο Survivor All Star ξεκινά με νέα δεδομένα και συμφωνίες από την εταιρία παραγωγής  Acun Medya. Αφού όπως έχει γίνει γνωστό από τον ΣΚΑΙ, πρόκειται να ξεκινήσει νωρίτερα από άλλες χρονιές και θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια Survivor που έχουμε δει.

Συγκεκριμένα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί το Πάσχα. Για τον λόγο αυτό συζητιέται και το έπαθλο να είναι ανάλογο. Δηλαδή το διπλάσιο από το φετινό.

Οι πρώτοι 15 παίκτες θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και διαδοχικά θα προστίθενται κι άλλοι μέχρι τον Ιανουάριο. Όσο αφορά τις πρώτες συμφωνίες με τους παίκτες, αυτές έχουν προχωρήσει αρκετά και οι πρώτοι έχουν ήδη υπογράψει. Ενώ τις επόμενες ημέρες θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Ο γνώριμος από πέρυσι, ζαχαροπλάστης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, έχει συμφωνήσει για να πάρει μέρος

Μάλιστα καλοπιάνει τα παιδιά του για το διάστημα που θα τους λείψει:

«Ήρθα να τους πάρω δώρα, να τους καλοπιάσω, γιατί έρχονται δύσκολες εποχές τώρα για αυτούς χωρίς τον μπαμπά. Αυτό που όλοι έλεγαν ότι είναι μύθος, τελικά είναι αλήθεια, θα γίνει. Είμαστε έτοιμοι. Έχω κλειδώσει” η συμμετοχή μου. Όλα θετικά πάμε με το καλό. Αυτή τη φορά είμαι πάρα πολύ δυνατός και αγωνιστικά και στο reality που δεν το ήξερα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε και καλύτερα. Φυσικά τα χρήματα είναι περισσότερα από ό,τι την πρώτη φορά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος στην κάμερα του Alpha.