Δήμητρης Μπάσης: Αυτή είναι η σύζυγός του – Η σπάνια εμφάνισή τους

2 Ιουλίου 2022 18:30

Ο Δημήτρης Μπάσης έχει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του τραγουδιού και είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Εχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

Ο τραγουδιστής που ειναι χαμηλών τόνων θέλει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή και να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ο Δημήτρης Μπάσης έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του Μαρία και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, στους οποίους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού ο Δημήτρης Μπάσης θέλει να απασχολεί τα μέσα μόνο για την δουλειά του.

Σε συνεντεύξεις του, ο τραγουδιστής έχει μιλήσει για την σύζυγο και τα παιδιά του αλλά και για τον λόγο που έκανε μυστικό γάμο.

«Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τη Μαρία, συμφωνήσαμε και οι δύο ότι θα είναι μια πολύ προσωπική μας στιγμή, την οποία θα ζήσουμε μόνο με δικούς μας ανθρώπους. Δεν θέλαμε να εισβάλει καμία κάμερα, ούτε έντυπα. Νομίζω ότι δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Αν θέλεις να βγάλεις στη φόρα την προσωπική σου ζωή είναι πολύ εύκολο. Εγώ θέλω να απασχολώ τα μέσα όταν έχω κάτι να πω. Αγαπώ την οικογένειά μου. Έχω μια σύζυγο που κρατάει το σπίτι και τα παιδιά. Μέσα από την οικογένεια έχω βρει την ισορροπία μου. Μου αρέσει που είμαι αγορομπαμπάς σε δύο αγόρια. Εάν κάποιος από τους γιους μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αν δεν έχει ταλέντο θα τον αποθαρρύνω. Το τραγούδι είναι ένας χώρος πια, που πρωταγωνιστεί περισσότερο η εικόνα και μετά η ουσία», έχει πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπάσης.