Survivor 5: Οι σύντροφοι των παικτών λίγο πριν τον τελικό – Εξομολογήσεις και σχέδια γάμου

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 16:38

Survivor 5: Οι σύντροφοι των παικτών λίγο πριν τον τελικό – Εξομολογήσεις και σχέδια γάμου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor ξεκίνησε. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου το Survivor ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαείδη και Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

Την ίδια ώρα οι σύντροφοι των παικτών περιμένουν, με τη σειρά τους, το φινάλε του Survivor, ελπίζοντας ο καθένας ή καθεμιά πως στην πρώτη θέση θα βρεθεί το άλλο τους μισό.

Στάθη Σχίζα  – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η είσοδος του Στάθη Σχίζα στο Survivor συνοδεύτηκε με έντονες φήμες για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Αν και στην αρχή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρνήθηκε τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, πριν λίγο καιρο επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι.

«Αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό, εννοείται θα είμαι εκεί δίπλα του και θα τον στηρίξω. Μετά το παιχνίδι περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές, θέλω να πάει καλά στο Survivor και μετά θα πάμε και διακοπές», δήλωσε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντώνα: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Και ο Άρης Σοϊλέδης συμμετέχει στο Survivor. Φανατική θαυμάστριά του είναι η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, η οποία καθημερινά τον στηρίζει.

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο», δήλωσε πρόσφατα η Μαρία Αντωνά μιλώντας στο Mykonos Live TV.

Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πολυσυζητημένη σχέση του Survivor

Ίσως η πιο πολυσυζητημένη σχέση του φετινού Survivor, αυτή της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή 2,5 χρόνια.

Σταυρούλα Χρυσαείδη – Παναγιώτης Τριβιζάς: Ένας… αθόρυβος έρωτας

Ο αθλητής στίβου – πυροσβέστης από την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαείδη στο Survivor έσπευσε να στηρίζει την αγαπημένη του μέσα από τα social media.

«Πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο η Σταυρούλα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα είναι εύκολα και πραγματικά φαίνεται αυτό, γιατί είναι πολύ δυνατή στους στόχους, πολύ συγκεντρωμένη και είναι πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Η Σταυρούλα είναι όπως είναι και στην έξω ζωή. Της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες, δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τριβιζάς στην εκπομπή «Love It».

Τέλος, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου ή αλλιώς Μαίη δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στην προσωπική της ζωή.